Inbox Games jaunā sadaļa – Online Games!


aprīlis 10,2012

Inbox Games sadaļā ir parādījusies rubrika Online Games. Šobrīd tajā ir pieejamas 6 spēles:

MondoZooPark – tā ir spēle, kas ļauj izveidot un pārvaldīt lielisku zoodārzu. Katrs spēlētājs atklās sev aizraujošo un daudzveidīgo floras un faunas pasauli. Krāsainās dekorācijas un intriģējošie uzdevumi ļaus katram iegrimt neparastajos dzīvnieku pasaules piedzīvojumos!
1100 AD – tā ir jauna viduslaiku stratēģijas spēle, kas domāta lielam skaitam spēlētāju. Šajā spēlē katrs dalībnieks varēs pārvaldīt savus īpašumus, uzbrukt ienaidniekiem un galu galā izbaudīt, kā ir būt īstam imperatoram!
Shards of the Dreams – tā ir fantāzijas stila spēle, domāta lielam skaitam spēlētāju. Dalībnieki varēs atklāt jaunas teritorijas, iekarot varenu frakciju cieņu un cīnīties ar murgu cienīgiem radījumiem.
1 Pirate – ir spēle, kurā spēlētāji meklē senlaiku un mūsdienu karakuģus, piedalās kaujās uz ūdens un cīņās uz zemes un uzvar veselu svītu asinskāru briesmoņu.
MondoFoot – tā ir spēle, kurā varēsiet atlasīt un vadīt savu futbola komandu, lai piedalītos Pasaules Čempionātā!
Imanta Ziedoņa digitālais muzejs – šī mācību spēle dod iespēju virtuāli iepazīt Imanta Ziedoņa vasaras māju „Dzirnakmeņi”, kas izveidota par viņa radošo muzeju, un apgūt dzejnieka „Epifānijas” interaktīvā un aizraujošā veidā.
Lietotāju ērtībai ir izveidota ērta un līgana pāreja no mini-spēlēm uz tiešsaistes spēlēm, bet katrā tiešsaistes spēlē ir redzams pašreizējais dalībnieku skaits. Lai sāktu spēlēt tiešsaistes spēli, Jums vispirms ir jāreģistrējas.
Turklāt, sadaļa Inbox Games ir pieejama ne tikai Latvijas iedzīvotājiem, bet arī lietotājiem ārzemēs.
Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.