Inbox.lv – 2012. Gada mīlētākais latviešu zīmols


oktobris 5,2012

Rudens sākums Inbox.lv komandai nozīmē patīkamas gaidas. Kā būs šogad? Vai būs izdevies noturēties Latvijas mīlētāko zīmolu topa virsotnē? Arī šogad Inbox.lv ieņem 1. vietu starp absolūti visiem pašmāju zīmoliem! Paldies mūsu lietotājiem un atbalstītājiem! Šie panākumi ir mūsu kopējais nopelns!

Šī gada Latvijas mīlētāko zīmolu topa kopējā konkurencē portāls Inbox.lv ieņem godpilno 2. vietu, atpaliekot vien par 6,7 procenta punktiem no ārzemju smagsvara Google. Starp vietējiem zīmoliem Inbox.lv ir vismīlētākais! Strauju popularitātes kāpumu Inbox sasniedza 2008./09. gadu mijā, kad reitingā no 34. vietas bija pakāpies uz 3! Jau četrus gadus Inbox.lv saglabā stabilu vietu Top3.

No 2004. gada DDB Consulting, žurnāla “Kapitāls” un pētījumu kompānijas GfK eksperti sastāda Latvijas mīlētāko zīmolu topu. Pētījumu pamatā ir vairāk kā 1000 jautājumu par zīmolu un auditorijas savstarpējām attiecībām. 440 dažādi zīmoli 46 kategorijās cīnās par vietām zīmolu Topā. Konkurence ir sīva! Tas vēl vairāk liek novērtēt rezultātus.

Inbox.lv komanda augstu novērtē lietotāju lojalitāti, Jūsu atzinums mums ir augstākā kaluma balva. Stabilā vieta zīmolu topa virsotnē ir apliecinājums, ka esam uz pareizā ceļa. Tuvāk iepazīties ar Topa rezultātiem varat, apmeklējot www.zimolutops.lv/miletakie-zimoli/top50/.

Šis ieraksts tika publicēts Preses relīzes ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.