Pielikumu saglabāšana no pasta Inbox Files servisā


maijs 30,2013

Pēdējā Inbox Mail versijā tika pievienota integrācija ar failu glabāšanas un apmaiņas servisu Inbox Files. Tagad vēstuļu pielikumu kļuva iespējams saglabāt uzreiz Inbox mākonī.

Saglabāt jebkuru vēstulē ieliktu failu Inbox Files servisā varēs, vienkārši uzspiežot uz to ar peles kreiso pogu un izvēloties punktu “Saglabāt uz Inbox Files”. Pēc šīs darbības paveikšanas izvēlētajam failam pastā būs redzama informatīva piktogramma – saspraude, kas signalizē, ka fails ir veiksmīgi saglabāt. Uzspiežot ar peli uz saspraudes piktogrammas, uzpeldēs saite uz Inbox Files mapi.

Pievienotie dokumenti no pasta tiek saglabāti Inbox Files speciālajā mapē ar nosaukumu “E-pasta pielikumi”. Funkcionalitātes ziņā šī mape ne ar ko neatšķiras no parastās, tāpēc tajā saglabātos failus un pat veselu mapi var uzreiz koplietot ar draugiem un kolēģiem. Taču šo mapi nav iespējams dzēst un pārdēvēt.

Mape “E-pasta pielikumi” vienmēr atrodas mapju koka apakšā, tai ir speciāla papildu piktogramma – aploksne ātrai un intuitīvai navigācijai.

Vairākus atsevišķus failus, kas atsūtīti vēstulē, varēs saglabāt Inbox Files servisā vienā reizē, nevis atsevišķi. Šim nolūkam izvēlnē “Saglabāt visu” jāizvēlas punkts “uz Files” – tad visi vēstulei pievienotie faili tiks saglabāti Inbox Files mapē “E-pasta pielikumi”. Uz Inbox Files var saglabāt failus ar jebkādu paplašinājumu un izmēru līdz 1.5 GB.

Tāpat kā iepriekš, bildes, foto un citus vēstulēm pievienotus grafiskos attēlus varēs saglabāt uzreiz uz Inbox Foto. Šim nolūkam vajag tikai uzspiest ar peles kreiso pogu uz vajadzīgo failu un jāizvēlas no piedāvātās izvēlnes “Saglabāt uz Inbox Foto”. Faili automātiski tiek saglabāti mapē “E-pasta pielikumi” – piktogramma ar fotoaparātu norāda, ka tie ir veiksmīgi saglabāti. Vienu un to pašu failu, ja vēlas, var saglabāt gan uz Inbox Files, gan uz Inbox Foto.

Inbox servisu izmantošana datu glabāšanai un apmaiņai kļuvusi vēl ērtāka. Veidojiet savu dokumentu rezerves kopijas uz Inbox Files un glabājiet savas fotogrāfijas uz Inbox Foto. Un tas viss tagad iespējams, neizejot no pasta!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Uncategorized ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.