Inbox Foto: alternatīvas fotogrāfiju augšupielādes metodes – arhīvi, FTP un e-pasts


jūlijs 22,2013

Visvienkāršākais veids, kā ievietot bildes Inbox Foto, ir augšupielādes forma lappusē http://foto.inbox.lv. Taču pastāv arī citas metodes, kas var palīdzēt un ietaupīt laiku dažu situāciju gadījumā.

Pirmkārt, pastāv iespēja pievienot arhīva failus. Augšupielādējot tikai vienu arhīva failu ar fotogrāfiju sarakstu, bildes automātiski tiks izpakotas izvēlētajā albumā. Šo metodi ērti izmantot, kad jāievieto daudz jaunu foto. Taču pēc arhīva augšupielādēšanas fotogrāfijas nebūs pieejamas uzreiz – tās parādīsies pakāpeniski, kamēr arhīva saturs tiks izpakots un apstrādāts. Ja arhīvā ir ļoti daudz fotogrāfiju, apstrāde var prasīt zināmu laiku.

Augšupielāde caur FTP ir viena no vecākajām un pārbaudītākajām failu pārsūtīšanas metodēm, kas darbojas arī pārlūkprogrammās! Pietiek atvērt pārlūku, ierakstīt adresi FTP://foto.inbox.lv, ievadīt inbox.lv lietotāja vārdu un paroli – tālāk atliek tikai pievienot atvērtajā direktorijā jebkādas bildes neierobežotā daudzumā. Pēc pārsūtīšanas beigām obligāti jāaizver pārlūkprogrammas logs ar pievienotajiem failiem (jāpārtrauc savienojums), un pēc pāris sekundēm visi attēli tiks augšupielādēti Inbox Foto mapē ar nosaukumu „FTP”, kas atrodas zem visu albumu saraksta. Tad fotogrāfijas varēs pārvietot vajadzīgajā albumā.

Foto ielādēšana albūmā ir iespējama arī pa e-pastu. Katram Inbox Foto albumam ir unikāla elektroniskā adrese. Sūtot vēstuli ar pievienotu fotogrāfiju uz šo adresi, bilde uzreiz nonāk izvēlētajā albumā. Elektronisko adresi var atrast Inbox Foto albuma iestatījumos.

Detalizētu informāciju par fotogrāfiju dažādu augšupielādēšanas metožu funkcionēšanu var atrast sadaļā „Palīgs”. Jautājumus un ieteikumus var sūtīt uz adresi feedback@inbox.lv.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.