Revolucionāri jauns Inbox.lv!


februāris 2,2017

     Mūsdienu  cilvēka dzīve kļūst arvien straujāka un dinamiskāka, tomēr neskatoties uz šo steigu, cilvēkam ir dabiska nepieciešamība būt informētiem par jaunumiem un sev interesējošām aktualitātēm pasaulē. Lai atvieglotu mūsu lietotāju ikdienu,  esam izstrādājuši revolucionāri jaunu inbox.lv lapu, kurā esam veikuši vairākus uzlabojumus:

  • Svarīgāko ziņu apkopojums: Esam apvienojuši Latvijas populārākos ziņu portālus , lai varētu Jums piedāvāt daudz plašāku un daudzpusīgāku ziņu klāstu vienuviet. Ziņas būs pieejamas gan latviešu gan krievu valodā.
  • Produktu izvēlne: Jaunajā lapā joprojām ir pieejami visi iepriekšējie inbox.lv produkti. Produktus esam apkopojuši pārskatāmā un ērtā izvēlnē, kura lietotājam nepārtraukti ir pieejama vai nu vertikālā vai horizontālā veidā.
  • Responsīvs dizains: Esam izveidojuši mūsdienīgu, responsīvu dizainu. Tas nozīmē, ka jauno inbox.lv lapu ir daudz ērtāk  lietot ne tikai datoros, bet arī mobilajos tālruņu un planšetdatoros. Lapas dizains automātiski pielāgojas lietotāja izmantotās ierīces ekrāna izmēriem.
  • Jauns logo un dizaina krāsas: Inbox.lv dzīvē svarīgs notikums ir arī tas, ka esam mainījuši mūsu ilggadējo un tik ļoti pierasto logo. Mainītas ir gan logo gan jaunās lapas dizaina krāsas, kuras simbolizē ne tikai mūsu radikālās pārmaiņas, bet arī to, ka esam Latvijas produkts un mēs saglabājam savas līdz šim esošās vērtības –  vienkāršību un  ērtumu .
  • Autorizācija e-pastā: Turpmāk būs pieejama autorizācija ne tikai ar līdz šim ierasto lietotāja vārdu un paroli, bet arī izmantojot Facebook un Twitter lietotāja kontus.
  • Laika prognoze: Turpmāk mūsu lietotājiem būs pieejama daudz precīzāka laika prognoze, jo tagad izmantojam “Norwegian Meteorological Institute” sniegtos datus.
  • Izmaiņas ielogojoties: Neizlogojoties no e-pasta ir iespējams vienlaicīgi gan lasīt ziņas, gan sekot līdzi savā e-pastā notiekošajam. Lapas kreisajā pusē ir izvietots lodziņš, kurā e-pasta lietotājs redz pēdējās ienākošās ziņas, tādējādi nepalaižot garām ko sev svarīgu.

 

Priecājamies, ka esat ar mums kopā šajā nozīmīgajā pārmaiņu laikā un ceram, ka mūsu veiktie inbox.lv uzlabojumi spēs kaut nedaudz atvieglot un padarīt ērtāku Jūsu ikdienu! Ja Jums rodas kādi jautājumi vai ierosinājumi, lūdzu, rakstiet uz support@inbox.lv

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.