Profila skatījumu skaits, paziņojumi un citi jaunumi Inbox Dating sadaļā!


aprīlis 7,2017

     Mūsdienu tehnoloģiju laikmetā aizvien biežāk cilvēki izvēlas meklēt potenciālo attiecību partneri tieši internetā – izmantojot dažādas tiešsaistes platformas, piemēram, Inbox Dating, kas ir viens populārākajiem iepazīšanās portāliem Latvijā. Pašlaik, Inbox Dating servisā ir aptuveni 55 000 aktīvu reģistrētu lietotāju profilu no visas pasaules.

Lai iepazīšanās process būtu vēl interesantāks un ērtāks, mēs esam pievienojuši šādas jaunas funkcijas :

  1. Profila statistika – ikvienam lietotājam, kam ir izveidota Inbox Dating iepazīšanās anketa, ir pieejama informācija par profila skatījumu skaitu kopējā perioda ietvaros un kopš pēdējās ielogošanās Dating sadaļā.
  2. Papildinformācija par vēstules nosūtītāju – visās vēstulēs, kas saņemtas no Dating lietotājiem būs iekļauta papildinformācija par ziņas nosūtītāju (vecums, atrašanās vieta, īss apraksts un e-pasta adrese), kā arī Jūsu ērtībai, esam pievienojuši saiti uz šo profilu.
  3. Paziņojums uz e-pastu – gadījumā ja moderācijas vai servisa izmantošanas laikā Jūsu izveidotajam profilam būs piešķirts statuss “Bloķēts”, Jūs saņemsiet informatīvu paziņojumu pastkastītē.
  4. Inbox profila bilde no Dating servisa – tagad, jebkuru bildi no sava Dating profila Jums ir iespēja iestatīt kā Inbox.lv konta profila bildi vai otrādāk.

Ja Jums rodas kādi jautājumi vai ierosinājumi par to, kādas funkcijas Jūsuprāt vēl būtu nepieciešamas Inbox Iepazīšanās sadaļā, lūdzu, rakstiet mums uz feedback@inbox.lv.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.