Jauna Swipe realizācija Inbox.lv Android lietotnē!


aprīlis 11,2019

Mobilās versijas izstrādātāju komanda ir sagatavojusi jaunu inbox.lv lietotnes relīzi, kuras galvenās izmaiņas ir Swipe žestu ieviešana. Divas jaunas un spilgtas pēc sava dizaina opcijas ir nomainījušas veco pelēko dzēšanas ikonu.

Pirmā pavisam jauna funkcija, kas papildināja mūsu lietotni, maina vēstules statusu uz izlasītu vai neizlasītu, izmantojot swipe no kreisās puses.

Otrā – tūlītēja vēstules dzēšana, izmantojot swipe no labās puses. Piebildīsim, ka šai funkcionalitātei jaunajā lietotnes versijā ir jauns izskats – tā kļuva spilgtāka un ērtāka. Laika skaitītājs līdz vēstules dzēšanas beigām, ko agrāk varēja redzēt blakus pogai “Dzēst”, tika pilnībā pārveidots par jaunu funkciju – “Dzēšanas atsaukšana”.

Iespēja atjaunot vēstuli uzreiz pēc dzēšanas ir ieviesta, jo mēs saprotam, ka visbiežāk darbs ar inbox.lv mobilo aplikāciju notiek “ātrajā režīmā”. Lasot, šķirstot un kārtojot lielu vēstuļu plūsmu, lietotājiem bieži vien sanāk kļūdīties savās darbībās un var sanākt netīšām dzēst svarīgas vēstules. Lai netērētu papildus laiku dzēstas vēstules meklēšanai un atjaunošanai no “Miskastes”, tagad var ātri un ērti atsaukt dzēšanu.

Vēstules dzēšanas atsaukšanas iespēja tiks attēlota jaunajā uznirstošajā lodziņā ekrāna apakšdaļā uzreiz pēc jebkuras vēstules dzēšanas. Ir jāpiebilst, ka šī opcija attiecās tikai uz pēdējo dzēsto vēstuli. Ja vēstules tiek dzēstas viena pēc otras, tad atjaunota būs tikai pēdējā. Bet, ja sarakstā tika atzīmētas vairākās vēstules, un visas kopā tika dzēstas, tad “Dzēšanas atsaukšana” atjaunos visas pirms tam dzēstas vēstules.

Mēs arī esam pievienojuši jaunas ikonas. Vecās bultiņas vēstules statusa attēlošanai ir aizvietotas ar krāsainiem punktiem. Nelasītie ziņojumi tiek apzīmēti ar zilo punktu, atbildētie ar zaļo un pārsūtītie ar violeto.

Ja Jūs vēl neesat atjauninājuši mobilo versiju darbam ar inbox.lv lietotni – Jūs varat to izdarīt tagad! Pēdējā lietotnes versija jau ir pieejama Play Store veikalā.

Atcerieties, ka Jūs varat saņemt atjauninājumus uzreiz, kad tie ir pieejami. Jums ir tikai jāieslēdz iestatījums – automātiskā lietotnes atjaunināšana.

Neaizmirstiet atstāt savas atsauksmes un piedāvājumus – rakstiet mums uz feedback@inbox.lv vai aizpildiet atgriezeniskās saites formu. Mēs rūpējamies par Jūsu komfortu!

 

      

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.