Dokumentu sūtīšana, jauna swipe realizācija un citi uzlabojumi mobilās lietotnes pavasara versijā iOS viedtālruņiem!


aprīlis 11,2019

Inbox.lv izstrādātāju komanda turpina darbu pie lietotnes atjauninājumiem. Jauna versija ietver sevī ne tikai tehniskus uzlabojumus, bet arī daudz jaunas un ilgi gaidītas funkcijas.

Viena no svarīgākajām izmaiņām, darbs pie kura aizņēma diezgan daudz laika – iespēja pievienot vēstulei ne tikai bildes no galerijas, bet arī citus failus, piemēram, .PDF, .DOCX.

Papildus darbībām ar failiem – ir parādījies ērts pievienotā faila priekšskatījums pašā lietotnē bez papildus lejupielādēšanas.

Nevar nepieminēt izmaiņas, kas ir saistītas ar izejošo vēstuļu apjomu. Turpmāk mobilajā lietotnē nosūtīto vēstuļu apjoms var būt divreiz lielāks. Vecais limits no 20MB tika palielināts līdz 50MB, ko piedāvā arī pasta web-versija.

Nelielas izmaiņas ir arī swipe funkcijai. Pagaidām lietotājiem ir pazudusi darbība “Atzīmēt kā svarīgu”. Pavilkšanas žestiem ir atstātas tikai divas funkcijas: “Dzēst” (swipe no labās puses) un “Atzīmēt kā izlasītu\neizlasītu” (swipe no kreisās puses).

Jauna swipe realizācija ļāva ieviest tādu iespēju kā “Dzēšanas atcelšana”, kas tiks attēlota jaunajā uznirstošajā lodziņā ekrāna apakšdaļā uzreiz pēc vēstules dzēšanas. Ir jāpiebilst, ka šī opcija attiecās tikai uz pēdējo dzēsto vēstuli. Ja vēstules tiek dzēstas viena pēc otras, tad atjaunota būs tikai pēdējā. Bet, ja vēstuļu sarakstā tika atzīmētas vairākās vēstules un visas kopā tika dzēstas, tad “Dzēšanas atsaukšana” atjaunos visas pirms tam dzēstas vēstules.

Mēs esam pievienojuši arī jaunas ikoniņas. Neizlasītie ziņojumi tiek apzīmēti ar zilo punktu, atbildētie ar zaļo un pārsūtītie ar violeto.

Šajā versijā īpaša uzmanība tika pievērsta kļūdām, kas radīja neērtības ikdienas darbā ar mobilo pastu: ir pievienota sūtītāja vārda attēlošana blakus e-pasta adresei; izlabota kļūda, kas bija saistīta ar simbolus saturošo adrešu atpazīšanu; garā mapes nosaukuma adaptācija mapju sarakstā, un citi uzlabojumi.

Ja Jūs vēl neesat atjauninājis inbox.lv lietotnes mobilo versiju – ir pienācis laiks to izdarīt! Pēdējā lietotnes versija jau ir pieejama App Store veikalā!

Neaizmirstiet atstāt savas atsauksmes un piedāvājumus – rakstiet mums uz feedback@inbox.lv vai aizpildiet atgriezeniskās saites formu.

 

      

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.