Inbox.lt nāca klajā jauna tiešsaistes spēļu sadaļa


marts 14,2012

Turpinot izvērst savu darbību ne tikai Latvijā, bet arī citās Baltijas valstīs, portāls Inbox.lt (Lietuva) 2012.gada martā laida klajā jaunu tiešsaistes spēļu sadaļu. Pavisam šogad saitā games.inbox.lt/online tiek plānots laist klajā vairāk kā 10 tiešsaistes spēļu.

Pateicoties portāla Inbox.lt un spēļu studijas AmberGames sadarbībai, mūsu portāla lietuviešu viesiem no 2012.gada 12.marta kļuvusi pieejama viena no labākajām tiešsaistes stratēģiskajām spēlēm – “1100AD”. Tā ir viduslaiku stratēģiskā spēle, kas katram ļauj iejusties lielā vadoņa lomā. Spēles mērķis – celt un attīstīt pilsētas, karot un aizsargāt, apvienot spēkus vai gluži pretēji uzbrukt citu spēlētāju pārvaldītajām pilsētām.

AmberGames – lielākais tiešsaistes spēļu izstrādātājs Baltijas reģionā. Turpinot sadarbību ar AmberGames un citiem spēļu izstrādātājiem, nākotnē mūsu lietotājus plānojam iepriecināt ar vairāk kā 10 jaunām tiešsaistes spēlēm.

Atgādinām, ka papildus tiešsaistes spēlēm portālā games.inbox.lt/online pieejamas vairāk kā 2000 mini-spēles, kas katru nedēļu tiek papildinātas ar 10 jaunām spēlēm. Esam pārliecināti, ka pie tik lielas izvēles katrs spēs atrast kaut ko sev interesantu un labi pavadīt laiku mūsu portālā. Sadaļa Games ar mini un tiešsaistes spēlēm, protams, pieejama arī mūsu lietotājiem Latvijā.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.