Ērtāka fotogrāfiju apskatīšana, oriģinālu lejupielāde un citas Inbox Foto izmaiņas


jūlijs 2,2012

Augšupielādējot savas bildes uz fotogrāfiju uzglabāšanas serveriem, pievērsiet uzmanību saglabājamās fotogrāfijas kvalitātei. Parasti bildes tiek konvertētas un automātiski samazinātas līdz nepieciešamam izmēram, pēc tam tās tiek saglabātas tikai noteiktajā formātā.

Ātram un operatīvam darbam ar fotogrāfijām konvertācija ir ļoti nepieciešama, tomēr šādi apstrādāta bilde Jums vairs nederēs, ja vēlēsieties no šīs fotogrāfijas izveidot jaunu mākslas darbu, padalīties ar draugiem ar labas kvalitātes bildi vai arī izdrukāt to. Ne katrs fotogrāfiju uzglabāšanas serviss piedāvā oriģinālā attēla uzglabāšanu.

Viena no Inbox Foto priekšrocībām ir tā, ka ielādējot bildes uz mūsu servera, automātiski vienmēr tiek saglabāti uzreiz divi vienas fotogrāfijas veidi. Pirmais – samazinātā fotogrāfija, kura tiek izmantota ātrai apskatīšanai/pārlūkošanai, slaidu skatē un darbam, piemēram, pārsaukšanai, pārvietošanai u.tml. Otrs veids – Jūsu oriģinālā fotogrāfija, kura Jums vienmēr būs pieejama lejupielādei, kā arī tiek izmantota par pamata attēlu izdrukai.

Dažreiz ir grūti atšķirt samazinātu attēlu no oriģināla, tāpēc kreisajā pusē esošā paneļa izvēlnei ir pievienota jauna iespēja – lejupielādēt oriģinālu. Oriģināla lejupielāde ir pieejama arī publiski apskatāmām fotogrāfijām.

Pastāstīt citiem par savu fotogrāfiju tagad ir vēl vienkāršāk! Zem katras fotogrāfijas ir atrodamas tiešās saites gan uz samazināto, gan uz oriģinālo bildi. Tās var izmantot fotogrāfiju publicēšanai citos portālos, blogos, kā arī var nosūtīt ē-pastā vai caur Skype.

Ir veikti uzlabojumi uzInbox Foto esošu fotogrāfiju apskatīšanā/pārlūkošanā – tikai viens peles klikšķis fotogrāfijas kreisajā vai labajā pusēpārvietos Jūs uz iepriekšējo vai nākamo bildi.

Mainīt albuma piekļuves līmeni var uzreiz, neizejot no fotogrāfiju aplūkošanas režīma. Kreisās puses vadības panelī ir pievienota iespēja ar nosaukumu „Pieeja”, kuru uzklikšķinot Jūs uzreiz nokļūstat dotā albuma piekļuves līmeņa administrēšanas sadaļā.

Publiskām fotogrāfijām ir pievienots jauns informatīvais punkts „Kategorija”, kas parāda, kurā kategorijā atrodas atvērtā publiskā fotogrāfija. Noklikšķinot uz tā, Jūs nokļūsiet atpakaļ tekošajā kategorijā.

Izmantojiet savām fotogrāfijām visas iespējas, ko Jums piedāvā Inbox Foto!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Uncategorized. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.