Inbox Mobile – versija 4.3.23. Relīzes apskats


jūnijs 10,2014

Šāgada jūnijā izlaists kārtējais Inbox.lv mobilās aplikācijas jauninājums Android operētājsistēmas lietotājiem. Jaunajā versijā nāk klāt ne tikai aplikācijas darbības tehniski uzlabojumi, bet arī jauna funkcionalitāte, par kuru zemāk tiek stāstīts plašāk.

Pastkastītes filtru izmantošana ļauj automātiski šķirot ienākošās vēstules izveidotajās mapēs. Ja līdz šim paziņojumi par jaunām vēstulēm darbojās vienīgi mapei „Ienākošie”, tad sākot ar versiju 4.3.23. šī funkcija būs pieejama visām mapēm. Vienkāršāk runājot, paziņojumi darbosies, ienākot jebkādām jaunām vēstulēm, neatkarīgi no tā, kurā pastkastītes vietā tās tiek saglabātas.

Par versijas 4.3.23. „odziņu” neapšaubāmi var nosaukt iespēju nomainīt paziņojumu skaņas signāla standarta melodiju uz jebkuru citu – to var izdarīt aplikācijas iestatījumos.

Parādījusies vēl viena jauna funkcija, kas pašlaik ir pieejama vienīgi mobilajā aplikācijā (tīmekļa versijā tās nav) – iespēja atlikt vēstules nosūtīšanu uz noteiktu laiku. Veidojot jaunu vēstuli, atbildot uz vēstuli vai pārsūtot to, izvēlieties kreisās puses izvēlnē punktu „Atlikt nosūtīšanu” un norādiet laiku, kad šī vēstule jānosūta saņēmējam. Tad nospiediet „Nosūtīt” – un izveidotā vēstule nonāks nosūtāmo vēstuļu rindā, gaidot savu kārtu.

Tika realizēti arī citi sīkumi, piemēram:

  • ziņojuma nosūtīšana pievienota .eml faila veidā
  • pievienoto saņēmēju skaita atveidošana vēstules izveides brīdī
  • failu pievienošana formā „Atsauksmes”
  • iespēja apskatīties „Ziņojuma izejas kodu”
  • labota aplikācijas slēgšanas problēma ar pogu „Atpakaļ”
  • kontaktu sinhronizācija

Ja rodas jebkādi jautājumi, lūdzam rakstīt: feedback@inbox.lv.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.