Inbox Contacts – rezerves kopija plus telefona un pasta kontaktu sinhronizācija!


jūnijs 16,2015

Portāls Inbox.lv palaiž jaunu produktu darbam ar kontaktiem – tā nosaukums ir Inbox Contacts. Serviss ir izveidots uz jaunas tehnoloģiskās platformas, līdz ar to iespējas strādāt ar kontaktiem kļuvušas ievērojami plašākas.

Vispirms jāpievērš uzmanība tam, ka tika būtiski palielināts informācijas apjoms katram konkrētam kontaktam – tagad tā var iekļaut neierobežoti daudz elektronisko adrešu, tālruņa numuru, pasta adrešu. Tagad ir iespējams pievienot arī lietotāja bildi, tīmekļa vietnes adresi, komentāru un citus datus.

Jaunajā versijā kļuva iespējams sadalīt kontaktus grupās. Lai to izdarītu, jāizveido jauna grupa un jāpārvieto tajā vajadzīgie kontakti.

Pēc noklusējuma visi pasta kontakti tika pārvietoti automātiski izveidotā grupā ar nosaukumu „VISI”. Šī ir pamatgrupa – ja kontakts no tās tiks izdzēsts, tas būs izdzēsts pavisam un to nevarēs atjaunot.

Blakus katrai grupai ir norādīts kontaktu skaits šajā grupā.

Inbox Contacts produktā ir saglabātas tādas līdzšinējas funkcijas, kā kontaktu apkopošana un importēšana, kas domātas, lai palīdzētu atjaunināt vai izveidot adrešu grāmatu no visām pastā esošām elektroniskajām adresēm, kā arī no citiem pasta servisiem un programmām.

Jaunais Inbox Contacts produkts ir centralizēta vieta lietotāja kontaktu glabāšanai. Pēc tam, kad šis projekts tika palaists, visi Inbox produkti veiksmīgi pārgājuši pie darba ar Inbox Contacts, tai skaitā arī Inbox.lv mobilā aplikācija.

Izmantojot Inbox.lv mobilo aplikāciju, katrā autorizācijas gadījumā tiks pieprasīts sinhronizēt kontaktus lietotāja kontam. Pēc tam, kad tas tiks veiksmīgi izpildīts, telefona adrešu grāmatā būs pieejami visi kontakti no Inbox.lv pasta, bet produktā Inbox Contacts būs redzami kontakti no telefona vai citiem lietotāja kontiem.

Kontaktu sinhronizācija notiks automātiski visu laiku, strādājot ar Inbox.lv mobilo aplikāciju, kamēr lietotājs neizies no tās vai patstāvīgi neizslēgs šo funkciju tās iestatījumos.

Inbox.lv iesaka vienmēr izmantot kontaktu sinhronizācijas iespēju – tas var noderēt daudzos gadījumos: kad nepieciešams attīrīt telefonu, bet negribas noņemties ar kontaktu eksportu/importu, vai arī, kad ir vēlēšanās izmantot vienu un to pašu adrešu grāmatu vairākiem telefoniem.

Inbox Contacts ir arī kontaktu rezerves kopija – neatkarīgi no tā, kur un kad tiks saglabāts vai rediģēts jaunais kontakts, ja ir ieslēgta sinhronizācija un internets, informācija par izmaiņām tiks pievienota gan Inbox Contacts produktā, gan jebkuras citas sinhronizētas ierīces telefonu grāmatā. Pamēģiniet!





Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.