Sūti vēstuli visiem kontaktu grupas adresātiem uzreiz!


augusts 9,2016

     Daudzas Inbox.lv sadaļas piedzīvo pārmaiņas, jo mainās portāla izmantošanas veidi un lietotāju paradumi. Mūsu komanda turpina uzlabot un pievienot jaunas funkcionalitātes Kontaktu sadaļā.

Jaunākajā produkta versijā pieejamas šādas izmaiņas:

1. Vēstuļu sūtīšana visiem kontaktu grupas adresātiem – šī funkcija tagad ir pieejama visām grupām izņemot «Visi kontakti», «No Android» un «No iOS». Lai nosūtītu ziņu visiem kontaktu grupas adresātiem, ir jāienāk konkrētajā grupā un augšējā izvēlnē jānospiež uz Vairāk/Sūtīt vēstuli. Pēc šīs darbības Jums atvērsies atsevišķs pārlūkprogrammas logs jaunas ziņas rakstīšanai. Šajā jaunatvērtajā ziņas lauciņā «Kam» tiks automātiski pievienoti visi attiecīgās kontaktu grupas adresāti. Atgādinam, ka maksimālais adresātu skaits lauciņā «Kam» = 200!

2. Ielogojoties savā e-pasta kastītē un rīkjoslā izvēloties sadaļu «Kontakti», kreisajā pusē esam izveidojuši jaunu, viegli lietojamu un pārskatāmu pogu atrašanās vietu. Jaunais izkārtojums izveidots pogām «Rakstīt vēstuli» un «Izveidot jaunu kontaktu». Pārējās reti izmantojamās darbību pogas ir paslēptas zem izvēlnes «Vairāk».

3. Grupu sarakstā, kas atrodas Kontaktu sadaļas kreisajā pusē tagad ir iespējams Rādīt/Slēpt visas grupas, kā arī šīs izvēlnes lejā, zem pogas «Vairāk» iespējams izmantot funkcijas – Kontaktu veidotājs un kontaktu importēšana.

4. Neierobežots kontaktu skaits vienā lapā. Jaunajā produkta versijā, Jums vairs nav jātērē laiks lai pārslēgtu lapas – visi pievienotie kontakti atrodas vienā lapā!

5. Lai atvieglotu Jūs no raizēm par to, ka varat aizmirst apsveikt svētkos kādu no saviem draugiem, radiem vai kolēģiem, esam izveidojuši jaunu funkciju, kas Jums sniegs atgādinājumus par kontaktu grupas adresātu dzimšanas un vārda dienām!

Lai šī opcija būtu patiesi noderīga, iesakām Jums atjaunot informāciju par saviem kontaktiem. Šie atgādinājumi uzrādīsies ne tikai Kontaktu sadaļā, bet arī pēc kāda laika, Jūs tos saņemsiet savā pastkastītē, jaunas vēstules veidolā.

6. Responsive design atbalsts – šī funkcija īpaši nepieciešama tiem lietotājiem, kas Inbox izmanto savā mobilajā ierīcē. Responsive design ļauj ērti un vienkārši izmantot Kontaktu sadaļu jebkurā mobilajā tālrunī, neatkarīgi no ierīces veida un izmēra.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.