Pievieno avatara bildi savam Inbox.lv lietotāja kontam!


janvāris 13,2017

     Vai Jūs jau esat pamanījuši izmaiņas savā Inbox lietotāja profilā? Ja Jūsu atbilde ir nē – tad vēlamies paziņot, ka tagad ikvienam Inbox pastkastītes īpašniekam ir iespēja pievienot avatara (profila) attēlu savam kontam!

     Avatars ir neliela tīmekļa lietotāja bilde, kas uzrādās pastkastes profila sadaļā ar mērķi – personalizēt lietotāju. Profila avatars palīdz lietotājiem reprezentēt sevi, radīt par sevi pirmo iespaidu kā arī nenoliedzami – tas ievērojami veicina citu lietotāju uzticamības līmeni konkrētajam kontam un tā īpašniekam. Jāatzīmē, ka šī jaunā funkcija ir īpaši noderīga uzņēmumu pastkastītēm un var veicināt konkrētā zīmola atpazīstamību.

Kā pievienot profila attēlu?

Lai pievienotu savu profila attēlu, autorizējaties savā Inbox.lv pastkastītē un atveriet sadaļu Lietotāja profils, tālāk pārejiet uz sadaļu Personas dati un spiediet uz pogas “Rediģēt”. Pie lauciņa “vārds un uzvārds”, labajā pusē atradīsies ikona (vieta profila bildes augšupielādei). Pēc attēla pievienošanas neaizmirstiet nospiest pogu “Saglabāt”.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.