Inbox.lv ēnu diena 2017


februāris 16,2017

     Ēnu diena ir pasaulē atzīta Junior Achievement karjeras izglītības programma 1.-12. klašu skolēniem, kuras laikā skolēni apmeklē kādu darba vietu un dažu stundu garumā vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienu. Ēnu dienas galvenais mērķis – iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju un nozaru prasībām.

    “Rītdienu veido šodienas lēmumi,” apgalvo biznesa izglītības biedrība Junior Achievement – Young Enterprise Latvija, kuras ietvaros vairāku gadu garumā Latvijā tiek veidota sadarbība starp skolām, sabiedrību un Latvijas vidi. Katru gadu, šajā projektā piedalās vairāk par 1000 ēnu devējiem. Šogad Ēnu dienas tēma ir ‘neredzamās profesijas‘, aktualizējot sarunu par profesijām, kuru darba rezultātus katrs tieši vai netieši ikdienā izmanto, taču reizēm neaizdomājas, ka aiz šiem produktiem stāv vienas vai vairāku noteiktu profesiju pārstāvju komandas.

    Portāls Inbox.lv jau 4. gadu pēc kārtas jauniešiem sniedz iespēju iepazīties ar savu darbības nozari, uzņēmumam nepieciešamo kvalifikāciju un prasmēm. Šogad, Inbox.lv ēnu dienā piedalījās 8 jaunieši, kas ēnoja šādu profesiju pārstāvjus:

  • WEB programmētājs,
  • PHP programmētājs,
  • Informācijas Tehnoloģiju projektu vadītājs,
  • Reklāmas pārdošanas projektu vadītājs.

Ja vēlies uzzināt vairāk par to, kā Inbox.lv ēnotāji pavadīja savu dienu mūsu uzņēmumā, ieskatieties Inbox.lv Facebook kontā, vai spied šeit.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.