Iepazīšanās sadaļa: Jauns dizains, jaunas funkcionalitātes!


septembris 8,2017

      Š.g. 29. augustā viens no populārākajiem iepazīšanās portāliem Latvijā – Inbox Dating ir mainījis dizainu un turpmāk saviem lietotājiem ir pieejams jaunā veidolā ar uzlabotu informācijas izkārtojumu un dažādām jaunām funkcionalitātēm!

        Lai gan jaunais sadaļas dizains ir saglabājis savu vienkāršo un vieglo pieeju produkta funkcionalitātei un tajā ievietotajai informācijai, tomēr jāatzīmē, ka dažas komponentes, piemēram, meklētāja izvēlne vairs neatrodas tās ierastajā vietā – profilu meklētājs tagad ir pieejams lapas labajā stūrī, kā arī lapas augšējā rīkjoslā ir pievienotas divas jaunas sadaļas “Nesen aktīvie” un “Profilu cīņas”, kurās var balsot par Jūsuprāt vislabāk izveidoto iepazīšanās anketu.

       Pēc veiktajām izmaiņām, jaunajā Dating versijā vairs nav pieejamas lapas “Vīrieši” un “Sievietes”, jo tagad, lai atlasītu profilus pēc lietotāju dzimuma ir jāizmanto iepriekš minētais profilu meklētājs, kā arī, vērts atzīmēt, ka lietotāju ērtībai esam pievienojuši jaunu opciju, kura ietver informāciju par iepazīšanās profilu aktivitāti. Ja zem profila Jūs redzat zaļas krāsas aplīti, tad tas nozīmē to, ka šis lietotājs dotajā brīdī ir aktīvs, savukārt, ja redzat dzeltenas krāsas aplīti – lietotājs nesen ir bijis aktīvs.

      Visbeidzot, vēlamies uzsvērt, ka dizaina un izvietojuma izmaiņas ir skārušas ne vien Dating pirmo lapu, bet arī sadaļu “Mans profils”, kurā iepazīšanās anketas teksts ir veiksmīgi pārvietojies no kreisās uz labo pusi un anketu profila attēli tagad ir aplūkojami krietni lielākos izmēros, lai palīdzētu Jums ietaupīt otrās pusītes meklējumos ieguldīto laiku klikšķinot uz katras bildes atsevišķi.

Kā Jūs vērtējat jauno Dating sadaļu? Lūdzu sūtiet savas atsauksmes un komentārus uz e-pastu feedback@inbox.lv.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.