Inbox Files – drošākā vieta, kur uzglabāt savu datu rezerves kopijas!


oktobris 31,2017

    Gandrīz ikviens no mums savā datorā vai viedtālrunī glabā dažādus svarīgus failus, dokumentus un fotoattēlus, un, lai arī dažkārt šķiet, ka visa glabātā informācija ir drošībā, tomēr reizēm gadās saskarties ar neparedzētām situācijām, kad ierīces salūzt un datu atjaunošana uz sabojātās iekārtas nav iespējama vai maksā ļoti dārgi. Bieži vien, šādos brīžos datu rezerves kopijas ir vienīgais veids kā Jūs varat atgūt Jums svarīgo informāciju.

    Jāatzīst, ka lielākoties cilvēki mēdz pievērsties jau radušos problēmu risināšanai, tomēr Inbox.lv iesaka laicīgi izvairīties no iespējamajiem riskiem un parūpēties par to, lai svarīgie dati tiktu nokopēti un glabāti tiešsaistē – failu apmaiņas un glabāšanas servisā Inbox Files.

Kādēļ tieši Inbox Files?
 
1. Jo tas ir bezmaksas serviss, kurā katram ir iespēja saglabāt līdz pat 10 GB sev svarīgu materiālu,
2. Jo Inbox Files dod iespēju nosūtīt lejupielādes saites failiem līdz pat 1.5 GB saviem draugiem un paziņām uz jebkuru e-pasta adresi vai padalīties ar failiem forumos un blogos,
3. Jo Inbox Files garantē datu drošību un iespēju piekļūt saviem materiāliem tiešsaistē – no jebkuras pasaules malas.

Rezerves kopiju izveidošana prasa vien pāris minūtes, tādēļ nav vērts šo darbu pārcelt uz “citu dienu” – sāciet tūlīt pat un esiet droši, ka Jūsu svarīgie dati nekur nepazudīs!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.