Jauni produktu logotipi – ar mūsdienīgāku skatu uz nākotni!


marts 8,2018

      Modernajā pasaulē nedrīkst apstāties! Tikai nepārtraukta attīstība ir garants tam, ka mēs – Inbox.lv vienmēr spēsim Jums piedāvāt vislabākos iespējamos pakalpojumus un dizaina risinājumus, lai portālā pieejamie produkti būtu nevien interesanti, bet arī vizuāli pievilcīgi.
      Pērn mēs izstrādājām revolucionāri jaunu pirmo lapu ar mūsdienīgu un responsīvu dizainu, savukārt šomēnes esam atdzīvinājuši un izveidojuši jaunus, stilizētus produktu un mobilo aplikāciju logotipus, kas savā ziņā arī ilustrē pārmaiņas, kas notikušas uzņēmuma darbībā pēdējo gadu laikā. Jāatzīst, ka logotipi, kas pirms desmit gadiem bija moderni ar savu trīsdimensiju veidolu un ilustratīvo izpildījumu, šodien ir morāli novecojuši un bieži pat nepiemēroti mūsdienu lietošanas vidēm.

      Jaunais Inbox logotipu minimālistiskais dizains un vienkāršais krāsu lietojums saistāms ne tikai ar piezemētību, atvērtību un uzticamību, bet arī ar centieniem veidot vienlīdzīgākas attiecības ar portāla lietotājiem. Protams, ne mazāk svarīgs faktors ir vienota vizuālā identitāte, kas aizstāj līdz šim ierastos atšķirīgos logo. Veidojot vienotu vizuālo identitāti liela nozīme tika piešķirta tieši šrifta dizainam un logotipa krāsai.

P.S. Jaunie logotipi pieejami ne tikai Inbox.lv, bet arī Inbox.lt, Inbox.eu un Mail.ee lapās. Ļausimies pavasara burvībai un dažādām patīkamām izmaiņām!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.