Inbox.lv – ģenerālsponsors Young Lions konkursa kategorijām DIGITAL & FILM.


aprīlis 23,2018

    Starptautisko radošuma festivālu “Cannes Lions” (tulk. Kannu Lauvas) ik gadu apmeklē ap 20 tūkstošiem radošo nozaru pārstāvji no visas pasaules, lai ne tikai iedvesmotos un aplūkotu labāko, kas paveikts pasaules mārketinga un reklāmas sfērā, bet arī lai mācītos, piedalītos dažādās konkursa kategorijās un iegūtu jaunus kontaktus un draugus.

    Oficiālā Cannes Lions pārstāvniecība Latvijā – Inbox.lv pagājušajā gadā tālajā ceļā uz Kannām, Francijā devas kopā ar trīs radošiem un aktīviem jauniešiem, kas uzvarēja Inbox.lv organizētajā nacionālajā atlasē, taču šogad – ar lielu prieku vēlamies paziņot, ka iespēju pārstāvēt Latviju Kannās ir ieguvuši nu jau 4 dalībnieki, jo Inbox.lv šogad ir ģenerālsponsors abām Young Lions konkursa kategorijām – DIGITAL un FILM!

Latvijas vārdu 2018. gada Young Lions konkursā Francijā šogad pārstāvēs Ritvars Bluka un Peteris Viksna, kas piedalīsies konkursa kategorijā “FILM”, savukārt kategorijā “DIGITAL” savus radošos prātus nodarbinās Rihards Gromuls un Māris Antons. Otrās un trešās vietas šī gada atlasē dalītas netika, taču komplimentus un uzslavas no žūrijas tika veltītas arī Andrim Reinholdam, Tomam Papirtim, Gatim Trikulim, Danai Jurkjānei, Reinim Spailem un Matīsam Spailem.

Liels paldies Cannes Lions Latvia pārstāvniecības vārdā arī fantastiskajai žūrijai – Jānim Holšteinam, Andim Kulinskim, Reinim Traidās, Arletai Nemiro, Laurai Ravai, Vairim Strazdam un Jānim Andrejevam.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.