“Inbox Bizmail” – e-pasts organizācijām un uzņēmējiem


februāris 13,2013

“Inbox” piedāvā e-pasta pakalpojumus arī uzņēmējiem un organizācijām, izmantojot viņu rīcībā jau esošo domēnu. Klientiem šis pakalpojums būs pazīstams ar nosaukumu “Inbox Bizmail”. Pagaidām “Inbox Bizmail” pakalpojuma reģistrēšana un izmantošana ir bezmaksas, tāpēc “Inbox” mudina izveidot un izmantot e-pastu ar savu domēnu jau tagad.

“Mēs ik dienu saskaramies ar “Inbox” klientiem, kuri ir ļoti apmierināti ar “Inbox Mail” sniegtajiem pakalpojumiem un nevēlas šķirties no tik ierastās “Inbox Mail” vides, kur viss ir tik parocīgi un saprotami. Taču vienlaikus viņi arī vēlas domēna Inbox.lv vietā redzēt domēnu ar savas organizācijas vai pakalpojuma nosaukumu. Lūdzu, tagad tas ir iespējams!” – informē “Inbox” produktu vadītāja Nataļja Grigorjeva.

“Inbox Bizmail” ir ļoti piemērots gan lielām, gan arī mazām organizācijām, kurām nepieciešama droša un stabila e-pasta darbība. Tas ir izdevīgs piedāvājums tiem, kam domēna e-pasts jau eksistē, taču, kuri vairs nevēlas savu laiku tērēt, uzturot pasta servisu, nodrošinot programmu atjauninājumus un cīnīties ar vīrusiem un spamu.

Pieredzējuši speciālisti diennakts režīmā seko līdzi “Inbox Bizmail” e-pasta servisa tehniskajam stāvoklim, nodrošinot nepārtrauktu un drošu e-pasta darbību. Pastāvīgi notiek datu rezerves kopēšana. Augstu aizsardzību pret nevēlamajiem spama sūtījumiem un datorvīrusiem nodrošina “Kaspersky Anti-Virus”.

“Inbox Bizmail” klientiem ir pieejami tie paši e-pasta pakalpojumi, par kuru drošumu, stabilitāti un ērtumu jau ir pārliecinājušies “Inbox Mail” lietotāji. Mainās tikai domēna adrese, turklāt īpaši jāatzīmē, ka “Inbox Bizmail” klienti ir brīvi no reklāmas.

Savam e-pastam “Inbox Bizmail” klients var piekļūt arī ar Outlook un citām e-pasta programmām. Vienlaikus lietotājs var izmantot diennakts režīmā sev tik ierasto, vienkāršo un saprotamo “Inbox Mail” web interfeisu.

Lai iegūtu papildus informāciju, rakstiet uz info@inbox.eu.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.