Izmaiņas paroles atjaunošanas kārtībā


decembris 19,2017

Ikvienam mūsdienīgam interneta lietotājam ir jāspēj atcerēties daudz dažādas paroles un piekļuves kodus, tādēļ nav brīnums, ka kaut kas no šīs informācijas kādreiz var nemanāmi aizmirsties. Aizmirsta Inbox.lv konta parole ir viena no biežākajām situācijām, kas jārisina lietotāju atbalsta dienestam – patreiz gandrīz 80% no pieprasījumiem ir saistīti tieši ar paroles atjaunošanu.

Neņemot vērā to, ka Inbox.lv piedāvā 3 dažādas konta atjaunošanas metodes – slepenais jautājums, alternatīvā e-pasta adrese un tālruņa numurs, lielākā daļa lietotāju ir aktivizējuši tikai obligāto metodi – slepeno jautājumu, taču uz to, diemžēl, atbildes tiek ātri un viegli aizmirstas. Īpaši skumji atzīt, ka lietotāji savu e-pastu paroles mēdz aizmirst arī vairākas reizes viena mēneša laikā, liekot atbalsta dienestam izsniegt piekļuves vairākkārt vienam un tajam pašam e-pastam.

Lai nodrošinātu labāku un efektīvāku turpmāko paroles atjaunošanas kārtību, no š.g. decembra mēneša visiem lietotājiem, kuri ar Inbox.lv atbalsta nodaļas speciālistu palīdzību vēlēsies veikt paroles atjaunošanu, būs jānorāda ne tikai informācija par sevi un savu pastkasti, bet arī jāmin savs tālruņa numurs uz kuru (veiksmīgas lietotāja identifikācijas gadijumā) tiks saņemta īsziņa ar jauno piekļuves paroli. Neuztraucieties – visa Jūsu sniegtā informācija tiks izmantota tikai un vienīgi Inbox.lv konta paroles atjaunošanas nolūkiem.

Izmaiņu galvenās priekšrocības:

  • Jūsu jaunā parole vairs netiks nosūtīta ar e-pasta starpniecību,
  • Parole vienmēr būs kopā ar Jums – Jūsu tālrunī, līdz brīdim kamēr to nomainīsiet vai dzēsīsiet saņemto īsziņu,
  • Noradītais tālruņa numurs turpmāk paroles aizmiršanas gadījumā palīdzēs Jums to ātri un ērti atjaunot pašu spēkiem jebkurā diennakts laikā

Ja Jums rodas kādi jautājumi, lūdzu rakstiet mums uz feedback@inbox.lv!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.