Pärast piltide üleslaadimist fotohoidla teenusesse pöörake tähelepanu salvestatud piltide kvaliteedile. Tavaliselt läbivad üleslaaditud fotod teisendamise, mille järel pilt vähendatakse automaatselt vajalikule suurusele ja salvestatakse ühes kindlas vormingus.
Teisendamine on piltidega kiire ja tõhusa töö jaoks hädavajalik, kuid kui soovite kunagi luua järjekordse meistriteose, jagada pilti hea kvaliteediga või selle välja trükkida, ei aita teisendatud pilt teid kahjuks selles. Mitte iga fotohoidla teenus ei paku võimalust säilitada originaalpilti.
Üks Inbox Foto eeliseid – pärast üleslaadimist salvestatakse teie fotod automaatselt kahes suuruses. Esimene on teisendatud pilt – seda kasutatakse kiireks eelvaateks, slaidiseansiks ja muutmiseks (ümbernimetamine, teisaldamine jne). Teine on originaalpilt, mis on saadaval allalaadimiseks ja mida kasutatakse väljatrükiks.
Mõnikord on vähendatud ja originaalpildi vahel raske vahet teha, seetõttu lisasime vasakule tööriistaribale uue menüüvaliku – laadi alla originaal. Avalike piltide originaale saate alla laadida.
Nüüd on piltide jagamine veelgi lihtsam! Igal fotol on otselingid vähendatud ja originaalpildile, neid linke saate kasutada fotode postitamiseks teistele veebilehtedele ja blogidesse või saata neid e-posti või Skype’i kaudu.

Oleme täiustanud ka piltide vaatamist Inbox Fotos – järgmisele või eelmisele fotole saate liikuda ühe klõpsuga pildi vasakul või paremal küljel.
Iga albumi privaatsustaset saab muuta otse pildi vaatamise režiimis. Vasakul tööriistaribal on uus nupp „Ligipääs“, millel klõpsates avanevad albumi privaatsusseaded.

Avalikel fotodel on nüüd uus infoväli „kategooria“, mis näitab selle avaliku foto kategooriat. Väljal klõpsates suunatakse teid valitud kategooriasse.

Kasutage oma fotode jaoks kõiki Inbox Foto võimalusi!
