Apie mūsų produktus

Bendrinkite visą aplanką Inbox Files

Dar visai neseniai Inbox Files buvo galima suteikti prieigą ir bendrinti tik vieną ar kelis failus vienu metu. Šiandien tiek mokama, tiek nemokama Inbox Files versija turi naują funkciją – galimybę bendrinti visą aplanką (Shared Folder). Kadangi naudotojai turės abu būdus (failų bendrinimą arba aplankų bendrinimą), pabandysime išsamiai aprašyti, kuo šie du būdai skiriasi ir kaip jie veikia.

Kad galėtumėte valdyti prieigą prie savo aplankų, kairiojo skydelio meniu pridėjome atskirą punktą „Aplankų bendrinimas“. Prisijungę matysite visų savo aplankų sąrašą, jų prieigos būseną, dydį ir failų skaičių kiekviename aplanke (nepriklausomai nuo jų būsenos). Be to, spustelėję bet kurį aplanką, pamatysite meniu, beveik identišką failų meniu: čia galite nusiųsti aplanką draugui ir bendrinti visą aplanką, pakeisti prieigos būseną ir gauti viešą nuorodą į aplanką, atidaryti aplanką ir peržiūrėti jo turinį, pervadinti ar ištrinti aplanką.

Bendrinkite visą aplanką Inbox Files

Savo failams ir aplankams galite pasirinkti dviejų tipų prieigą – „leidžiama“ (viešai prieinama)Bendrinkite visą aplanką Inbox Files arba „draudžiama“Bendrinkite visą aplanką Inbox Files. Kai sukuriate naują aplanką arba įkeliate naują failą (nepriklausomai nuo aplanko būsenos), pagal numatytuosius nustatymus nustatoma prieiga „draudžiama“Bendrinkite visą aplanką Inbox Files. Atminkite, kad tik jūs valdote prieigą prie savo failų ir aplankų.

Jei leidžiate prieigą prie vieno failo, viešai prieinamas tampa tik šis VIENAS aplanko failas. Tačiau jei leidžiate prieigą prie aplanko, viešai prieinami tampa VISI tame aplanke esantys failai. Todėl, kai leidžiate prieigą prie aplanko arba pasirenkate parinktį „Bendrinti ir siųsti“, visų tame aplanke esančių failų prieigos būsena automatiškai pasikeičia į „leidžiama“.

Jei norite iš karto bendrinti visą aplanką, bet nenorite bendrinti vieno ar kelių jame esančių failų, rekomenduojame šiuos failus perkelti į kitą aplanką arba užblokuoti prieigą prie jų po to, kai išsiunčiate aplanką ar gaunate atsisiuntimo nuorodą. Jūsų draugas gaus nuorodą į aplanką, tačiau užblokuoti failai atsisiuntimo sąraše nebus rodomi. Visada atminkite, kad kitą kartą pasirinkus šio aplanko parinktį „Bendrinti ir siųsti“, jūsų failų prieigos būsena bus automatiškai atnaujinta į „leidžiama“, taigi šiuos failus vėl bus galima viešai atsisiųsti.

Bendrinkite visą aplanką Inbox Files

Prieigą prie aplanko galite lengvai užblokuoti – tiesiog pakeiskite prieigos būseną atgal į „draudžiama“. Tokiu atveju visas aplankas ir visi jame esantys failai nebebus prieinami viešam atsisiuntimui. Jūsų draugai gaus pranešimą, kad aplankas buvo ištrintas arba užblokuotas viešai prieigai.

Bet kas nutinka viešiems failams, kuriuos anksčiau bendrinome įprastu būdu, jei aplanko būseną pakeičiate į „draudžiama“? Atsakymas – visus bendrintus failus vis tiek bus galima atsisiųsti.

Kai leidžiate viešą prieigą prie aplanko, visų jame esančių failų prieigos būsena automatiškai pasikeičia į „leidžiama“, tačiau kai viešą prieigą prie aplanko užblokuojate, failų prieigos būsena automatiškai nesikeičia ir lieka tokia pati – „leidžiama“. Taigi nesijaudinkite: jei bendrinote tik vieną ar kelis aplanko failus, jūsų draugas galės juos atsisiųsti nepriklausomai nuo to, ar prieiga prie aplanko yra „leidžiama“, ar „draudžiama“.

Pabaigoje norėtume paminėti vieną pagrindinių naujųjų galimybių privalumų – nebereikia siųsti nuorodos į kiekvieną įkeliamą failą. Galite pasidalyti nuoroda į visą aplanką, o toliau viskas priklauso nuo jūsų – pridėkite, pervadinkite, atnaujinkite failus. Tiesiog kurkite, bendrinkite ir valdykite savo virtualų pasaulį su viešais failais Inbox Files!

Panašios žinios