Izmanto Inbox Help un Feedback formu un atrodi atbildes uz saviem jautājumiem!


augusts 30,2016

     Inbox komanda augsti novērtē savus lietotājus un rūpējas par to, lai e-pasta pakalpojumi un pārējie produkti būtu mūsdienīgi, pārskatāmi un ērti savā izmantošanā. Ik dienu Inbox.lv lietotāju skaits palielinās, līdz ar to, palielinās arī jaunu un esošo lietotāju uzdotie jautājumi saistībā ar e-pasta servisu un citiem Inbox.lv produktiem. Ar prieku paziņojam, ka no š.g. jūlija otrās puses esam izveidojuši jaunu Feedback formas dizainu, kurā jebkurš var atrast atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem!

   Inbox.lv ir viens no retajiem Latvijas portāliem, kas saviem lietotājiem piedāvā bezmaksas tehnisko atbalstu ne tikai izmantojot e-pastu, bet arī telefoniski. Tehnisko atbalstu iespējams saņemt gan latviešu, gan krievu, angļu un pat igauņu valodā.

   Pieaugot lietotāju daudzumam ir pieauguši arī saņemto vēstuļu un telefona zvanu apmēri. Mūsu klientu atbalsta nodaļa ikdienas saņem vairāk nekā 150 vēstules un vairākus telefona zvanus. Atbildes tiek sniegtas katru dienu rindas kārtībā, taču nereti rodas gadījumi, kad lietotājs vēlas saņemt atbildi uzreiz. Lai paātrinātu šo procesu, atvieglotu un padarītu ērtāku Inbox.lv izmantošanu, esam izveidojuši jaunu lapas “Paziņo par kļūdu / piedāvā ideju“ dizainu.

   Ja agrāk šajā lapā bija pieejama Feedback (tulk. atgriezeniskās saites) forma, kur bija iespējams ierakstīt savu jautājumu, tad tagad šajā lapā ikviens var atrast īsas atbildes uz populārākajiem lietotāju jautājumiem saistībā ar lietotāja kontu, pasta programmām, reklāmām, surogātpastu un iespējamajām problēmām pastkastītes darbībā. Visi jautājumi ir sadalīti vairākās nodaļās un virs katras nodaļas nosaukuma ir izveidotas spilgtas un viegli pārskatāmas ikonas.

     

Ja šajā lapā Jūs joprojām nespējat atrast atbildi uz savu jautājumu, pārskatiet visus jautājumus vai arī rakstiet savu jautājumu uz mūsu tehniskā atbalsta nodaļu Kontakti.

 

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Uncategorized, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.