detsember 15,2011

(Latvian)

No šodienas, 2011.gada 15.decembra, portāla Inbox.lv lietotāju ērtībai tiek piedāvāts jauns pirmās lapas dizains. Būtiskākās pārmaiņas skar portāla pirmās lapas rīkjoslu – klāt nākuši jauni pakalpojumi, tā kļuvusi daudz pārskatāmāka un atrodas vertikāli portāla kreisajā pusē.

Galvenais šo pārmaiņu iemesls ir lielais produktu un pakalpojumus skaits, ko papildus e-pastam piedāvā portāls Inbox.lv. “Mēs attīstāmies, lietotājiem piedāvājam arvien jaunus veidus, kā ikdienā lietot portālu. Bez e-pasta pieejami daudzi un dažādi pakalpojumi, kas sevī ietver gan izklaidi, gan noderīgus rīkus. Diemžēl iepriekšējā dizaina rīkjosla nepieļāva visu mūsu produktu un pakalpojumu klāsta izvietošanu. Šis apstāklis sekmēja mūs izveidot jaunu, lietotājam ērtāku dizainu,” tā portāla pirmās lapas dizaina maiņu pamato Inbox.lv valdes priekšsēdētājs Andris Griķis.

Jaunais pirmās lapas dizains ir pieejams visas trijās portāla piedāvātajās interfeisa valodās – latviešu, krievu un angļu.

Pateicoties Inbox.lv tehniskā dienesta pārdomātai rīcībai, portāla pirmās lapas dizaina nomaiņas laikā Inbox.lv bez pārtraukumiem pilnā apjomā bija pieejams visiem tā lietotājiem.

Lietotāju atpūtai un izklaidei Inbox.lv piedāvā Inbox Games un Inbox Fun, prāta asināšanai Inbox Smart, iepazīšanās nolūkiem Inbox Dating, savukārt lietotāju ikdienas gaitas atvieglo foto uzglabāšanas un galeriju veidošanas pakalpojums Inbox Foto, datu uzglabāšanas un koplietošanas rīks Inbox Files, meklētājs Inbox Search, Inbox Wi-Fi, kas apkopo wi-fi piekļuves punktus visā Latvijā, kur Inbox.lv var lietot bezmaksas. Pilns Inbox.lv piedāvāto pakalpojumu klāsts pieejams pēc adreses http://company.inbox.lv/index.php/products/.

SIA «Inbokss» interneta portāls www.inbox.lv izveidots 1998.gadā. Šobrīd ar vairāk nekā sešiem miljoniem reģistrētu lietotāju tas ir lielākais interneta portāls Latvijā, kas piedāvā dažādus bezmaksas pakalpojumus. Apmeklētības ziņā pēc «TNS Latvia» un «Gemius» pētījumu datiem portāls ieņem pirmās vietas Latvijas interneta vietņu topā, unikālo lietotāju skaitam sasniedzot gandrīz 600 tūkstošus nedēļā un 800 tūkstošus mēnesī.

 

This entry was posted in Press releases. Bookmark the permalink.

Comments are closed.