(Latvian) Inbox Restorāni: Rezervē galdiņu kādā no Latvijas labākajiem restorāniem BEZMAKSAS!


octubre 6,2016

(Latvian)

    Lielisks jaunums gardēžiem! Portālā Inbox tagad ir pieejams jauns produkts Restorāni, kurā ikviens var ātri un ērti veikt galdiņa rezervāciju kādā no labākajiem Rīgas vai Jūrmalas restorāniem. Jums vairs nebūs jāgaida rindā lai saņemtu vietu pie sava galdiņa.

     Vidēji, Latvijas iedzīvotāji apmeklē restorānus un kafejnīcas vairākas reizes mēnesī, taču atšķirībā no citu valstu iedzīvotājiem, viņi neveic galdiņa rezervāciju iepriekš un tādēļ bieži saskaras ar to, ka izvēlētajā ēdināšanas iestādē nav brīvu vietu.

       Lai izvairītos no garām rindām un ilgu nelietderīgi izmantotu laiku, ikvienam interneta lietotājam piedāvājam veikt bezmaksas galdiņu rezervāciju tiešsaistē – lapā https://restorani.inbox.lv/. Šeit Jūs varat izvēlēties sev tīkamāko restorānu pēc tā atrašanas vietas, virtuves veida, apmeklētāju vērtējuma, vidējā čeka summas uz vienu apmeklētāju u.c. būtiskiem faktoriem. Ja esat kāda konkrēta restorāna piekritējs – izmantojiet lapas meklētāju, tajā ievadot šī restorāna nosaukumu.

    Bieži vien, izvēloties sev tīkamāko restorānu, mēs domājam ne tikai par tā piedāvāto ēdienkarti, bet arī par tā interjeru un darba laiku. Jāatzīmē, ka pirms savas izvēles veikšanas sadaļā Inbox Restorāni ikviens var iepazīties ar konkrētā restorāna aprakstu, ēdienkarti, attēlu galeriju, darba laiku, iespējamajiem maltītes apmaksas veidiem un pat atrašanās vietu kartē.

   Galdiņu rezervācija notiek tiešsaistē un ir bez maksas. Viss kas Jums ir jādara, ir jāatzīmē restorāna apmeklēšanas datums, laiks, viesu skaits un informācija par sevi. Neilgi pēc rezervācijas veikšanas uz Jūsu norādīto tālruņa numuru un e-pastu atnāks rezervācijas apstiprinājuma ziņa.
2 klikšķi un galdiņš ir rezervēts!

This entry was posted in About our products, Ziņas and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.