Jauna Inbox Files 1.4. versija! Izmaiņu pārskats.


aprīlis 24,2012

Pavasarī startējusi jauna Inbox Files versija. Galvenie jaunievedumi saistīti ar dizaina un tehniskajām izmaiņām ielādes formu datnēs. Vecā flash risinājuma vietā tika ieviesta jauna html augšupielādes datne, kas ļauj izvairīties no tehnisko problēmu virknes. Pateicoties šim risinājumam, failu augšupielāde lietotājiem kļuvusi daudz ērtāka un ātrāka. Vairs nav nepieciešams lieki spaidīt pogas. Beidzot kļuvis iespējams ielādes formai pievienot vairākus failus un pēc tam, tikai nospiežot pogu “Sākt augšupielādi”, uzreiz augšupielādēt visus izvēlētos failus Jūsu profilā.

Vēl viena svarīga un noderīga izstrāde, ko tik ilgi gaidījuši mūsu lietotāji, – iespēja uzreiz ielādēt failus noteiktā, iepriekš izvēlētā mapē. Atšķirībā no vecās produkta versijas, tagad lietotāji no saraksta var izvēlēties attiecīgo mapi failu ielādei. Ja tomēr esat pieradis izmantot direktoriju “Mani faili”, ir iespējams arī neko nemainīt un turpināt lietot šo direktoriju, kur pēc noklusējuma tiek ielādēti visi jaunie faili.

Jauno versiju skārušas arī nelielas izmaiņas tās dizainā. Ir mainījies visu informatīvo paziņojumu attēlošanas stils, produkta galveno pogu krāsa. Lai rakstītais būtu vieglāk izlasāms un produkta lietošana ērtāka, ticis palielināts teksta izmērs un attālums starp mapēm produkta kreisās puses sadaļā “Mani faili”. Pateicoties mūsu lietotāju vērīgumam, funkcijām “Dzēst” un “Pārvietot” visā produktā tiek izmantotas vienādas ikonas.

Jaunajā versijā tiek izmantota atjaunota rīku josla, kura lietotājiem sniedz iespēju apmeklēt portāla www.inbox.lv pirmo lappusi bez autorizācijas pārtraukšanas, piemēram, lai izlasītu aktuālās ziņas vai apskatītu meteoroloģisko prognozi tuvākajām brīvdienām.

Ja produkta lietošanas laikā Jums radušies kādi jautājumi, iesakam apmeklēt sadaļu “Palīgs”, kura pavisam nesen tika papildināta ar jauniem visbiežāk uzdotajiem jautājumiem par sadaļas Inbox Files lietošanu.

Ceram, ka jaunā Inbox Files versija Jums patiks un aprakstītās izmaiņas padarīs Jūsu darbu tajā vienkāršāku un vieglāku. Jau šobrīd tiek gatavota jauna šī produkta versija, kura arī, kā mēs ceram, iepriecinās mūsu lietotājus.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.