Balsojiet par labāko “Inbox Foto zvaigžņu skatuves” fotogrāfiju


jūlijs 18,2012

Festivāla Positivus laikā darbojās Inbox Foto Zvaigžņu Skatuve. Tajā festivāla apmeklētāji patiesi varēja sajusties kā zvaigznes- kāpt uz īstas skatuves un paņemt rokās īstus mūzikas instrumentus, vienlaikus ļaujot šo mirkli iemūžināt profesionālam fotogrāfam. Tagad ir pienācis laiks noteikt, kura no fotogrāfijās redzamajām „sapņu grupām” dosies braucienā ar ekskluzīvu jahtu 10 personām.

Positivus festivālā divu dienu garumā profesionāla fotogrāfa vadībā norisinājās neskaitāmas muzikālas foto sesijas. Festivāla apmeklētāju kompānijas varēja iejusties zvaigžņu lomā, kāpt uz skatuves un nofotografēties ar reāliem mūzikas instrumentiem. Lai iejušanās tēlā būtu pilnīgāka, papildus bija pieejams arī liels daudzums dažādu aksesuāru, kostīmu un parūku.

Tagad visas šīs fotogrāfijas ir pieejamas Inbox Foto galerijas saitē http://foto.inbox.lv/positivus2012/Konkurss un tieši Jūs varat palīdzēt noteikt uzvarētājus- labākās un interesantākās fotogrāfijas īpašniekus! Galvenā balva –brauciens ar šiku jahtu pa Lielupi, Rīgas Jūras līci un Daugavu, kā arī pusdienas 10 personām. Otro un trešo vietu ieguvušo fotogrāfiju īpašnieki, savukārt, savā īpašumā iegūs Weekendbox dāvanu kartes 60 un 30 latu vērtībā.

Lai uzvarētu, fotogrāfijai ir jāsavāc pēc iespējas vairāk „patīk”. Tā, ka ienāciet Inbox Foto, novērtējiet bildes un atzīmējat to, kuru uzskatāt par pašu labāko! Un tiekamies muzikālos un interesantos pasākums arī turpmāk!

Šis ieraksts tika publicēts Preses relīzes. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.