Inbox.lv vairs neatbalsta pārlūkprogrammu Internet Explorer 6


septembris 4,2012

Lai cik bēdīgi nebūtu šķirties no Internet Explorer 6 (IE6), taču laiks iet uz priekšu. Attīstoties un iznākot jaunām pārlūkprogrammu versijām, mūsu produkti aiziet arvien tālāk tehniskā ziņā. Tiek izmantotas jaunas un modernas tehnoloģijas un standarti, kas vairs nav savietojami ar vecām pārlūkprogrammu versijām.

Atbalstīt mūsu produktu darbu pārlūkā IE6 kļuva tehniski sarežģīti. Lai labotu jebkādas problēmas ar šo pārlūkprogrammu, tiek tērēts arvien vairāk laika. Bieži vien tie pat nav labojumi, bet tikai „ielāpi”, kas tiek darīti tikai priekš IE6. Turklāt pārlūks ar grūtībām atbalsta tīmekļa lappušu korektu attēlošanu un vairs negarantē Jūsu darba drošību internetā.

Lietotāju skaits, kas izmanto šo pārlūkprogrammu darbam ar portālu inbox.lv, ir mazāks par 1% un ar katru dienu turpina samazināties. Tāpēc šā gada augustā tika pieņemts lēmums oficiāli beigt atbalstīt pārlūku IE6 visiem Inbox.lv produktiem.

Ja agrāk, izmantojot IE6, Jūs varējāt kaut minimāli strādāt ar mūsu produktiem, tagad Jūs tiksiet automātiski novirzīts uz lappusi ar informāciju par pārlūkprogrammas atjaunināšanu. Jūsu ērtībai šajā informācijas lappusē ir norādītas tiešas saites Internet Explorer jaunās versijas lejupielādēšanai un uzstādīšanai. Operētājsistēmai Windows XP/Windows 2003 ieteicam uzstādīt uzreiz Internet Explorer 8. versiju (http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/downloads/ie-8). Windows Vista/Windows7 gadījumā ieteicam uzstādīt Internet Explorer 9. versiju (http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/downloads/ie-9/worldwide-languages).

Gadījumā, ja automātiskā novirzīšana nedarbosies, ekrāna augšā Jūs redzēsiet paziņojumu uz dzeltena fona, kas informē par to, ka Jūs izmantojat veco pārlūkprogrammas versiju, ko nepieciešams atjaunināt, pārejot pēc norādītās saites (http://help.inbox.lv/help/question/207/29).

Ja Jūs izmantojat datoru, uz kura Jums nav tiesību uzstādīt un atjaunināt programmnodrošinājumu, palūdziet to izdarīt Jūsu administratoram.

Atgādinām, ka gadījumā, ja Jūs nevarat atjaunināt savu interneta pārlūkprogrammu savietojamības problēmu (piemēram, izmantojat veco pārlūka versiju kādas programmatūras darba nodrošināšanai) vai citu iemeslu dēļ, Jums ir iespēja uzstādīt jebkuru citu pārlūkprogrammu darbam ar internetu, piemēram, Mozilla Firefox (iesakām), Google Chrome u.c.

Visas interneta pārlūkprogrammas pilda vienādas pamatfunkcijas, ir viegli izmantojamas un tiek izplatītas pilnīgi bez maksas. Atjaunināšana aizņems ne vairāk par 5 minūtēm Jūsu laika. Jau iepriekš paldies!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.