Ir pieejama Inbox e-pasta mobilā aplikācija


decembris 18,2012

Ar prieku un gandarījumu paziņojam, ka tagad visiem viedtālruņu īpašniekiem ir pieejama jaunā Inbox e-pasta mobilā aplikācija! Šo aplikāciju Android un Iphone īpašnieki savā telefonā var uzstādīt, izmantojot Google Play un App Store.

Tagad Jums jebkurā laikā ir iespēja saņemt e-pastu, rakstīt atbildes, apskatīt pielikumus un pārlūkot mapes, lai kur arī Jūs atrastos. Mobilā aplikācija ir pieejama trīs valodās – latviešu, krievu un angļu.

Jūsu uzmanībai viena no Google Play atrodamajām atsauksmēm. Lietotājs ar segvārdu Inbox fans saka: „Beidzot! Pirmajai ilgi gaidītajai versijai labs sākums. Vēl tikai notifikācijas un būs vispār ideāli!”

Inbox e-pasta aplikācija, kas LG SMART televizoros pieejama jau no 2012.gada 1.novembra, un Inbox e-pasta mobilā aplikācija ir veidotas uz vienas un tās pašas tehnoloģiskās platformas.

Inbox produktu izstrādātāji turpina darbu pie mobilās aplikācijas. Tiek strādāts pie paziņojumu par ienākušajiem e-pastiem un funkcionalitātes papildināšanas. Ja vēlaties ko ieteikt vai dalīties aplikācijas lietošanas pieredzē, droši rakstiet uz feedback@inbox.lv. Gaidīsim Jūsu atsauksmes!

Android QR kods Iphone QR kods


Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām , . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.