Inbox divas reizes palielina atļauto vēstules izmēru!


decembris 17,2012

Neatlaidīgi rūpējoties par to, lai mūsu lietotāji, izmantojot mūsu servisus, iegūtu arvien vairāk, esam palielinājuši arī vienas vēstules apjomu. Tagad, sūtot e-pastus saviem draugiem un paziņām, varat pievienot divreiz vairāk dokumentu, fotogrāfiju, mūzikas utt. Kopējais nosūtāmās vēstules apjoms iepriekšējo 30 MB vietā tagad ir 60 MB.

Nesen Jūs, mūsu lietotāji, informējām par e-pasta kastītes apjoma palielināšanu divas reizes – līdz 20 GB. Nolēmām neapstāties pie sasniegtā un tagad divas reizes palielinām arī katras vēstules apjomu. Jums tas nozīmē iespēju pievienot daudz smagākus failus saviem e-pastiem. Tās varētu būt gan lielākas izšķirtspējas fotogrāfijas, gan prezentācijas ar bildēm, gan video no nesena pasākuma.

Pirms sūtāt apjomīgus e-pastus, iesakām pārbaudīt, vai adresāts spēs tos saņemt. Šim nolūkam palīdzēs mūsu izveidotā tabula ar populārāko e-pasta servisu atļautajiem e-pasta apjoma limitiem.

E-pasta serviss Atļautais e-pasta izmērs
Inbox.lv 60 MB
Gmail 25 MB
Mail.ru 20 MB
Yahoo.com 30 MB
Yandex 30 MB
Outlook 10 MB
TVnet 10 MB


Lielāks vēstules izmērs jums nozīmē lielāku rīcības brīvību, sazinoties ar draugiem un paziņām. Tomēr atgādinām, ka patiešām lielu datņu nosūtīšanai ērtāk ir izmantot servisu Inbox Files. Tas nepārslogos jūsu paziņu pastkastes un arī jums dos iespēju labāk pārskatīt sūtāmās datnes. Aicinām iepazīties ar šo vienkāršo un parocīgo servisu šeit.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.