Fikss – tikai 60 sekundes, lai kļūtu par labāko!


aprīlis 23,2013

Online Games sadaļa ir papildinājusies ar jaunu un ļoti spilgtu spēli, kas saucas „Fikss”. It kā šķiet, ka tas ir klasiskais un visiem pazīstamais „Bejewell”, taču nē! Šeit viss ir daudz interesantāks un ātrāks.

Tikai 60 sekundes, lai savāktu pēc iespējas vairāk vienādu akmentiņu vienā rindā, taču, ja viss sanāks ļoti labi un ātri – pa šo laiku radīsies arī iespēja saņemt papildu bonusus, kas palīdzēs turpmāk cīnīties par labāko rezultātu.

Katras dienas rezultāti tiks summēti pēc nedēļām un mēnešiem, tāpēc izredzes iekļūt labāko spēlētāju topā katram ir lielas. Pat tad, ja tavam sāncensim ir bijusi veiksmīga diena, nebēdā. Tu varēsi atspēlēties nākamajā dienā un izraut uzvaru no viņa rokām pēc gala rezultātiem. Sacensības ilgs visu mēnesi, un tu varēsi uzzināt labāko spēlētāju vārdus ilgākā laika garumā.

Katrs jauns spēles līmenis sniegs tev ne tikai azartu no sasniegtā rezultāta, bet arī dažādas trofejas, piemēram, „zinātni”, sakrājot kuras, tu tiksi pie papildu līmeņiem, jauniem sasniegumiem un vēl labākiem rezultātiem.

Katram spēlētājam būs sava trofeju krātuve, ko tu varēsi apmeklēt un noskatīties savu sāncenšu veikumus.

Savāc visu, ko redzi, pēc iespējas vairāk. Jo vairāk punktu tu sakrāsi vienas spēles laikā, jo labāku trofeju iegūsi. Ja punktu būs ļoti daudz, tu dabūsi arī zeltu. Zelts ir ļoti vērtīgs! Apmaiņā pret to var iegādāties bonusus nākamajai spēlei, kā arī būtiski uzlabot savu krātuvi. Pamēģini!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Komentāri (1)

  1.  vilnis kubilis, Maijs 7, 2013  11:44

    velos regulari paspelet.