“Angry Farmer” – jauna online spēle Inbox Games sadaļā


maijs 14,2013

Online Games sadaļa ir papildinājusies ar jaunu un ļoti aizraujošu spēli “Angry Farmer”, ko piedāvā mūsu jaunais sadarbības partneris MadSword. It kā šķiet, ka spēle ir līdzīga populārai spēlei „Ferma”, taču nē! Spēle ir par skaudību!

Sākumā tie bija miermīlīgi kaimiņi, taču melnā skaudība lēnām izēda veco Bilu, un naktī viņš kaimiņu dārzos iemeta pa kādam kurmim, laputij un pat iesēja kādu nezāli.

Taču Bila bijušā drauga zemes gabals tik un tā bija zaļāks, kas Bila skaudībai lika augt arvien lielākai un lielākai, līdz viņš metās galējībās…

Spēles sižets sastāv no mini cīņām starp spēlētājiem-fermeriem par ražu savos zemes gabalos. Uzvar tas, kurš nodedzina visu pretinieka lauku.

Spēles gaitā, cīnoties ar saviem draugiem un citiem spēlētājiem, Jūs gūstat pieredzi un monētas, tad pērkat prasmes un labiekārtojat savu lauku.

Par ražas savākšanu cīņas laukā Jūs iegūstat pagaidu naudu, par ko pērkat produktus/iemaņas, kas tiek piedāvāti ekrāna lejasdaļā esošajās rīku joslās. Nepieciešamās iemaņas var iegādāties un izlikt cīņas laukā arī izvēlnē, kas novietota ekrāna sānmalā.

Pamēģiniet!



Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.