Inbox.lv parūpēsies par Tavu spilgtāko Positivus mirkļu iemūžināšanu – uzzini kā!


jūlijs 17,2013

Festivāls Positivus nešaubīgi ir lielākais un nozīmīgākais ikgadējais mūzikas un mākslas vasaras notikums Baltijas valstīs, kas Zvejnieku parkā, Salacgrīvā, šogad notiek jau septīto reizi. Festivāls šoreiz priecēs apmeklētājus veselas trīs dienas – no 19. līdz 21.jūlijam! Inbox.lv arī šogad piedalīsies festivālā, piedāvājot tā apmeklētājiem dažādas izklaides visu pasākuma norises laiku.

Tas ir notikums, kurā būs gaidīts ikviens mūzikas un vasaras izpriecu cienītājs. Apmeklētāji varēs baudīt ne tikai augstas kvalitātes muzikālos priekšnesumus, bet arī gardus ēdienus un dzērienus. Būs iespēja iepirkties, kā arī piedalīties sportiskās aktivitātēs un dažādās izklaidēs, arī Inbox.lv sarūpētās.

Ikviens Positivus ir atcerēšanās vērts. Tieši tāpēc Inbox.lv spoži izgaismotajā un karodziņiem rotātajā teltī visas trīs dienas gan projicēsim fotogrāfijas, kuras Inbox.lv uzņēma pasākumā pērn, gan rūpēsimies par šā gada festivāla spilgtāko brīžu iemūžināšanu.

No plkst. 16:00 līdz 22:00 pasākuma apmeklētājiem būs iespēja nofotografēties Inbox.lv teritorijā, kur darbosies profesionāls fotogrāfs. Inbox.lv komanda viesiem plašā klāstā piedāvās aksesuārus, piemēram, parūkas un brilles. Sagaidāms, ka sevišķu jautrību sniegs iespēja notofografēties ar komiksiem raksturīgajiem domu mākonīšiem. Ievietojot tajos tekstu Par ko es šobrīd domāju, ikviens varēs palepoties ar savu asprātību un vēlāk gremdēties atmiņās par jautrākajiem festivāla mirkļiem. Pēc fotografēšanās apmeklētājiem izsniegsim uzlīmi ar informāciju par to, kurā interneta vietnē savu fotogrāfiju vēlāk atrast.

Vakaros pēc fotografēšanās Inbox.lv teritorijā darbosies projektors, ar kuru demonstrēs jaunākās uzņemtās fotogrāfijas. Tāpat azartiskākie un izturīgākie apmeklētāji Inbox.lv teritorijā varēs pasēdēt un atpūsties arī naktī, pēc mūzikas priekšnesumu un visu citu vakara aktivitāšu beigām. Visus laipni gaidīsim Inbox.lv teltī, lai kopīgi jautri pavadītu laiku un iemūžinātu mirkļus no pozitīvākā un neaizmirstamākā vasaras festivāla!

Fotogrāfijas, kurās redzams, kā Inbox.lv gājis pagājušā gada Positivus, varat aplūkot jau tagad. Gāja jautri, bet šogad būs vēl jautrāk – pievienojieties!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.