Inbox Mail: jauni dizaina elementi un uzlabota funkcionalitāte


jūlijs 17,2013

Inbox Mail tagad kļuvis vēl ērtāks, vieglāk uztverams un lietotājiem pievilcīgāks. Uzlabotajā versijā esam ieviesuši vairākas būtiskas pārmaiņas, no kurām vērienīgākā – pilnīgi jauns vēstuļu caurskatīšanas lappuses dizains. Īpaši pievērsāmies sadaļu Iestatījumi un Mapes, kā arī pielikumu pārskatāmībai, izveidojām jaunas piktogrammas, un izstrādājām jaunu vēstulei pievienoto dokumentu attēlošanas veidu.

Drošo vien būsiet pamanījuši – saņemto, nosūtīto un melnrakstos saglabāto vēstuļu caurskatīšanas lappusei ir gluži jauns dizains. Tagad svarīgākās ar vēstuli veicamās darbības izvietotas cita citai blakus lapas augšpusē, kopējā vadības panelī. Savukārt funkcijas, kuras tiek izmantotas retāk, pārvietojām atsevišķi, „izkrītošajās” izvēlnēs, tādējādi ļaujot e-pasta lietotājam koncentrēties uz vēstules saturu. Noderīgu izmaiņu ieviesām kontaktu vizuālajā un arī saturiskajā noformējumā – izvēloties kontaktu, atveras izvēlne, kas piedāvā veikt dažādas darbības.

Sadaļā Iestatījumi informācija turpmāk būs izvietota vertikāli, un līdzās visām citām pastkastītes pārvaldīšanas funkcijām tagad būs atrodama arī sadaļa Mapes. Vispārīgā informācija par pastkastīti kļuvusi vieglāk pārskatāma – uzreiz redzams tās izmērs, izlietoto resursu apjoms un pieslēguma tips. Pārējā informācija, kas saistīta ar lietotāja personīgajiem datiem, pārvietota jaunā sadaļā Lietotāja profils.

Uzklausot lietotāju lūgumus pievienojām iespēju attēlot vēstuļu pielikumus saraksta formā. Faili, kuri vēstulēm pievienoti pēc noklusējuma, uzrādīsies kā sīktēli, turklāt pieejama arī funkcija Bilžu priekšskatījums. Tādējādi pielikumi tagad skatāmi divos režīmos – Sarakstsvai Bilžu priekšskatījums, starp kuriem ierīkota vienkārša navigācija.

Ceram, ka Inbox Mail jaunie dizaina elementi, uzlabojumi un pakalpojuma palielinātā funkcionalitāte padarīs e-pasta lietošanu vēl ērtāku. Mēs, Inbox.lv komanda, laipni aicinām lietotājus arī turpmāk vērsties pie mums ar ieteikumiem un vēlmēm par pakalpojumu pilnveidošanu – sūtiet savas idejas uz feedback@inbox.lv.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Komentāri (3)

  1.  Laima, Jūlijs 19, 2013  14:42

    Piekrītu uzlabotai versijai.

  2.  Allen, Jūlijs 19, 2013  12:04

    Lol :D

  3.  davids, Jūlijs 18, 2013  19:26

    taapat ir labi nekas na jaamaina!