„Inbox.lv” turpina tevi izklaidēt – jaunas online spēles, jauni piedzīvojumi


maijs 9,2014

Kamēr vasara vēl tikai tuvojas un vakari joprojām ir vēsi, aicinām atbrīvoties no ikdienas steigas un saspringuma „Inbox.lv” spēļu pasaulē. Esam papildinājuši mūsu klāstu ar divām gluži jaunām spēlēm – „Casus Belli” un „Cīņas klubs”.

„Casus Belli” – izzini Visumu un izglāb Zemi

Izrādās, ka mēs Visumā tomēr neesam vieni! Šis fakts un pirmie kontakti ar citplanētiešiem sniedza cilvēcei jaunas zināšanas un tehnoloģijas, tomēr ne visas Kosmosa dzīļu radības ir draudzīgas. Nežēlīgie Visuma iznīcinātāji „mednieki” nu apdraud arī Saules sistēmu. Tev būs pavisam nedaudz laika, lai glābtu mūsu planētu un galaktiku, tādēļ neatliec uz vēlāku un izmēģini „Casus Belli” jau tagad!

Spēle ir pieejama angļu un krievu valodā; tā norisinās tiešsaistē.

Cīņas klubā uzvar tikai labākie!

„Action” kategorijas spēle „Cīņas klubs” jau pirmajā nedēļā piesaistīja vairākus simtus cilvēku. Šajā cīņas ringā tiekas roboti – uzvarētāju noteiks prasmes un aprīkojums, jo katrs spēlētājs pats var izveidot savu robotu – izvēlēties dažādus ieročus, uzlabot tā iemaņas un pat izveidot laboratorijā papildu droīdus. Jo biežāk uzvarēsi, jo vairāk varēsi uzlabot savu „cīkstoni”. Atceries, mērķis ir „Cīņas kluba” čempiona tituls!

Spēle pieejama latviešu valodā, bet sākot no maija – arī krievu valodā. Spēle norisinās tiešsaistē.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.