“Inbox.lv” pērn kultūras un sporta atbalstā ieguldījis 700 tūkstošus eiro


aprīlis 2,2015

Informācija medijiem
2015.gada 2.aprīlī


Latvijas nacionālais e-dienests “Inbox.lv” pērn kultūras un sporta pasākumu atbalstā ir ieguldījis vairāk nekā 700 tūkstošus eiro, informēja SIA “Inbokss” valdes loceklis Andris Griķis.

Trešdien, 1.aprīlī, “Inbox.lv” izplatīja Smieklu dienai veltīto tradicionālo joku ziņu, ka uzņēmums ir sagatavojis priekšlikumu Kultūras ministrijai daļēji segt Latvijas Nacionālās bibliotēkas uzturēšanas izmaksas, ja vien ministrija piekritīs uz ēkas izvietot portāla logo.

“Tas, protams, bija joks. “Inbox.lv” logo uz Latvijas Nacionālās bibliotēkas izvietot nevēlamies, jo šī celtne ir mūsu visu kopīgais dārgums. Tomēr daļa informācijas ziņā bija patiesa, jo mēs vienmēr būsim gatavi atbalstīt Latvijas Nacionālās bibliotēkas rīkotos pasākumus vai projektus,” sacīja Griķis.

Griķis pauda, ka ar 1.aprīlī izplatīto ziņu uzņēmums ir vēlējies vērst visu uzņēmēju uzmanību, ka katrs atbilstoši savām iespējam var atbalstīt sabiedrības, valsts un nozares izaugsmi.

“Inbox.lv” atbalsta ar kultūru, izglītību, sportu un IT nozares izaugsmi saistītus projektus – sniedz informatīvo atbalstu Latvijas Nacionālajai operai, jau vairāku gadu garumā atbalsta ledus halli Piņķos, informē par “Labajiem darbiem” u.t.t.. Savukārt 2014.gada nogalē “Inbox.lv” iedibināja jaunu tradīciju – “Inbox.lv” stipendiju talanta izaugsmei, ko pirmo reizi saņēma Rīgas Doma kora skolas audzēkne, daudzsološā jaunā vokāliste Laura Lolita Perešivana.

Jau iepriekš vēstīts, ka “Inbox.lv” pasaules Smieklu dienā izplatīja joku ziņu par to, “Inbox.lv” plāno iesniegt Kultūras ministrijā projektu, ierosinot izvietot uzņēmuma logo uz Latvijas Nacionālās bibliotēkas ēkas, pretī nodrošinot atbilstošu samaksu.

Joku ziņā tika norādīts, ka skiču un projekta publiskā prezentācija un diskusija plānota šā gada 31.aprīlī, plkst.11.00 pie Latvijas Nacionālās bibliotēkas ēkas. Lieki minēt, ka šādu datumu savos kalendāros neatradīsiet.

Latvijas nacionālais e-dienests “Inbox.lv” jau vairāk nekā 10 gadu ir Latvijas lielākais multifunkcionālais portāls, kas saviem lietotājiem piedāvā plašu pakalpojumu klāstu – sākot no e-pasta un failu apmaiņas pakalpojumiem, beidzot ar izklaidi – spēlēm, iespējām augšupielādēt un dalīties ar savām fotogrāfijām. “Inbox.lv” jau trīs gadus pēc kārtas ir Latvijas mīlētākais pašmāju zīmols.


Papildu informācija:
Tija Ezeriņa
Public ID group projektu direktore
Tālr: + 371 29719893, e-pasts: tija.ezerina@publicid.lv


Šis ieraksts tika publicēts Preses relīzes. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.