Inbox – ērtākai ikdienai


decembris 14,2015

Inbox.lv e-pastā tika izdarīti tehniski uzlabojumi, un pievienoti daži patīkami jaunumi, kuri noteikti iepriecinās mūsu lietotājus.

Inbox.lv e-pasta lietotājiem ir iespēja meklēt ziņojumus savā pastkastītē. Ja korespondences ir ļoti daudz, var būt grūti atrast vajadzīgo e-pastu. Tieši šādiem gadījumiem e-pastā ir paredzēta „Meklēšana”, kas pieejama vairākos variantos.

Meklēt visus e-pastus no konkrēta sūtītāja. Jaunā funkcionalitāte, kas parādījās e-pastā pavisam nesen, ir „meklēt visas vēstules no šī kontakta”. Vēstuļu sarakstā, uzbraucot ar peles kursoru uz e-pasta, parādās meklēšanas piktogramma – palielināmais stikls. Vienreiz uzklikšķinot uz šīs piktogrammas, varēs sameklēt visus e-pastus no šī adresāta tajā mapē, kur jūs esat.

Šī funkcija ir pieejama jebkura e-pasta apskates brīdī. Atverot izkrītošo izvēlni pie kontakta un nospiežot uz punkta „meklēt visas vēstules no šī kontakta”, tiks parādīts visu e-pastu saraksts mapē, kas saņemti no šīs adreses.

Inbox.lv e-pastā tagad darbojas vēl viena dzēšanas funkcijas iespēja. Vēstuļu sarakstā, uzbraucot ar peles kursoru uz e-pasta, parādās dzēšanas piktogramma – miskastīte. Vienreiz uzklikšķinot uz šīs piktogrammas, varēs izdzēst konkrēto e-pastu to pat neatverot, protams pirms dzēšanas būs jāapstiprina ziņojuma izdzēšana. Izvēlies sev ērtāko variantu!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.