Lejupielādē vairāk un ātrāk ar Files +!


maijs 21,2012

Ja Jūs jebkad esat saskārušies ar problēmām, pārsūtot liela apjoma datnes, tad sekojošā informācija ir domāta tieši Jums.

Minēsim piemēru – Jums sakrājies daudz fotogrāfiju, kuras vēlaties nosūtīt draugam, tāpēc Jūs, apņēmības pilni, katrai savai vēstulei draugam pievienojiet ik pa piecām fotogrāfijām. Visticamāk, ap piekto vēstuli Jūs nolemsiet, ka vieglāk ir vienkārši iedot draugam zibatmiņu. Vēl viens piemērs – Jums nepieciešams, lai rīt no rīta kolēģa e-pastā būtu prezentācija, kura nezin kāpēc “karājas” pusgigabaita lielumā un absolūti atsakās pievienoties vēstulei.

Tieši šādos gadījumos izmantojami servisi, kas ļauj glabāt “smagas” datnes un pārsūtīt vien saites uz tiem. Citiem vārdiem sakot, Jūs augšuplādējat datni uz neatkarīga servera, saņemat saiti uz to, ko arī pārsūtat savam draugam vai kolēģim. Savukārt, viņš lejupielādē doto datni no šīs saites.

Tagad šķiet, ka izeja ir atrasta, taču rodas jauna problēma –kuru datņu glabāšanas servisu izmantot? Katram lietotājam ir savas prioritātes, pēc kurām viņš arī izvēlas vienu vai otru servisu, un par galveno parametru visdrīzāk kļūst apjoma (GB) un cenas attiecība.

Lai Jūs velti netērētu laiku viena vai otra servisa meklējumiem un izvērtēšanai, mēs piedāvājam Jūsu uzmanībai izplatītāko servisu, kas piedāvā datņu glabāšanas un apmaiņas pakalpojumus, cenu salīdzināšanas tabulu **:

  Microsoft SkyDrive Amazon Cloud Drive Dropbox iCloud Inbox Files
Bezmaksas 25 Gb 5 Gb 2 Gb 5 Gb 10 Gb
10 Gb       20$ gadā  
20 Gb   20$ gadā      
25 Gb       40$ gadā 12.66$/6.99Ls gadā
45 Gb 10$ gadā        
50 Gb   50$ gadā 120$ gadā 100$ gadā 18.10$/9.99Ls gadā
75 Gb 25$ gadā        
100 Gb   100$ gadā 240$ gadā   36.21$/19.99Ls gadā
125 Gb 50$ gadā        
* pēc Latvijas Bankas kursa 18.05.2012. ar PVN
** cenas norādītas uz 10.05.2012.
 

Tādā veidā vienu no vadošajām pozīcijām „apjoms-cena” kategorijā ieņem Inbox Files. Turklāt, Inbox Files piemīt arī citas priekšrocības, piemēram, patiesi liels augšup un lejupielādēšanas ātrums – tiek izmantots tikai Latvijas interneta trafiks. Pieminēšanas vērta ir arī paralēlā lejupielāde, kas ir pieejama visiem lietotājiem neatkarīgi no izvēlētā abonementa veida un atļauj lejupielādēt vairākas datnes vienlaikus. Maksimālais augšupielādējamās datnes izmērs sastāda 1,5 GB, turklāt tiek pieļauta jebkura formāta datņu augšupielāde un glabāšana.

Neapšaubāmi, Inbox Files nodrošina diennakts piekļuvi pie augšupielādētiem failiem, ļauj apstrādāt un dalīties tajos ar draugiem un paziņām, kā arī pieļauj saišu uz Jūsu datnēm publicēšanu interneta forumos vai mājaslapās.

Atgādinam, ka jau esošajiem Inbox.lv lietotājiem, lai sāktu augšuplādēt datnes, nav jāreģistrējas no jauna. Pietiek ieiet http://files.inbox.lv ar savu jau esošo lietotājvārdu un paroli, ko izmantojat piekļūšanai savai pastkastei vai citam Inbox.lv produktam. Izmantot gan bezmaksas, gan maksas Inbox Files versiju Jūs varat jau tagad, ieejot http://files.inbox.lv.

Šis ieraksts tika publicēts Preses relīzes ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.