Paplašinātā Inbox Files versija un citu izmaiņu pārskats


jūnijs 18,2012

Pēc pēdējās Inbox Files atjaunināšanas, produkts ir uzlabots un papildināts ar jaunu funkcionalitāti, radot iespēju interneta lietotājiem izmantot paplašināto produkta versiju Inbox Files+ ar papildus maksas funkcijām.

Ko šodien Jums piedāvā Inbox Files+? Pirmkārt, tā ir trīs veidu abonēšana – Silver, Gold, Platinum. Iegādājoties vienu no abonēšanas veidiem, Jūs automātiski palielinat savu failu glabāšanas vietu līdz 25, 50 vai 100 Gb. Neatkarīgi no abonēšanas veida, Jums būs pieejama failu paralēlā lejupielāde. Tā ļauj lejupielādēt vairākus failus vienlaicīgi, tādējādi paātrinot Jūsu darbu ar tiem. Noformēt un iegādāties abonēšanu iespējams dažu minūšu laikā. Apmaksai piedāvājam Swedbank un SEB online bankas, Paypal, kredītkartes, kā arī rēķinu, ko iespējams apmaksāt Jums ērtā veidā, piemēram, jebkurā pasta nodaļā vai bankas filiālē. Papildus informācija par maksas versiju pieejama šeit, savukārt, abonēšana iespējama no interfeisa Inbox Files, nospiežot linku „Papildus iespējas. Pieslēgt?”.

Vēlamies uzsvērt, ka pēc lietotāju lūguma, ir veikti labojumi, lai nebūtu iespējams dzēst faila paplašinājumu tā pārsaukšanas brīdī, tā radot situāciju, kad gan faila īpašniekam, gan lietotājiem, kas lejupielādē konkrēto failu, tas uzrādās „bojāts”. Doto problēmu šajā versijā esam labojuši un faila paplašinājums, mainot nosaukumu, vairs nav redzams.

Tika izmainīta lauku secība galvenajās formās, ar mērķi sākumā izvietot darbam svarīgāko un nepieciešamāko informāciju, tādu kā: faila nosaukums, iespēja lejupielādēt un mainīt koplietošanas statusu. Tai seko papildus informācija – faila augšupielādes datums uz Inbox Files, izmērs un lejupielāžu skaits.

Esošajā versijā faila lejupielādes funkcija ir izvietota daudz redzamākā vietā – no izkrītošās izvēlnes tā tika pārnesta uz galveno formu kā papildus ikona (dzeltena mape ar zaļu bultu). Nospiežot uz ikonas, uzreiz sākas faila lejupielāde.

Daloties ar failiem tagad ērti pieejama adresāta izvēle no kontaktu grāmatas, jo ir labota kontaktu saraksta attēlošana – tie tagad tiek kārtoti alfabēta secībā.

Tagad ļaujot piekļuvi failam, lapas augšpusē parādās ziņojums uz zila fona, kurā ir norādīta saite uz šo failu. Nokopējot doto saiti, Jūs varat dalīties ar to, nosūtot draugiem pa e-pastu, Skype vai publicēt to forumos un citos interneta portālos.

Saite, ar kuras palīdzību Jūs varat ziņot par kļūdām vai izteikt savus piedāvājumus, tika pārnests no Inbox Files interfeisa un tagad atrodas zem apakšējā paneļa ar portāla sadaļām. Būsim pateicīgi, ja, izmantojot šo formu, palīdzēsiet mums, norādot uz iespējamām kļūdām, vai dalīsieties ar interesantām idejām.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.