Neizlasīto vēstuļu skaita attēlojums mapēs


jūnijs 5,2012

Droši vien daudzi lietotāji jau ir pamanījuši, ka pavisam nesen pastkastē līdzās mapju nosaukumiem tad parādās, tad pazūd kaut kādi cipari, turklāt dažādām mapēm rādās dažādi cipari. Šie iekavās ieliktie cipari nozīmē neizlasīto vēstuļu (paziņojumu) skaitu konkrētajā mapē.

Minētā funkcija Inbox Mail parādījās šī pavasara beigās un ir padarījusi jauno vēstuļu apskati vēl ērtāku. Vairs nevajag regulāri pārskatīt visas pastkastē esošās mapes, lai pārbaudītu, vai kaut kur tajās nav pazudusi kāda vēstule.

Vēlamies uzsvērt, ka šī funkcija attiecas uzreiz uz visām pastkastē esošajām mapēm. Pievērsiet uzmanību, ka arī “Mēstuļu” mape ir papildināta ar šo jauno iespēju. Gadās, ka šai mapē iekļūst arī Jums svarīgas vēstules. Tāpēc tagad, kad tur nonāks kāda jauna vēstule, Inbox Mail Jums par to nekavējoties paziņos.

Gadījumā, ja Jums jaunā funkcija nav nepieciešama vai pat traucē, Jūs to jebkurā brīdī varat atslēgt. Lai to izdarītu, ieejiet Jūsu pastkastes uzstādījumos, atveriet sadaļu “Interfeisa uzstādījumi”, ielieciet ķeksīti pie punkta ar nosaukumu “Nerādīt neizlasīto ziņojumu skaitu” un saglabājiet izmaiņas.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.