Inbox piedāvātās izklaides festivālā Positivus


jūlijs 13,2012

Jau pavisam drīz būs klāt grandiozs notikums, kuru ar nepacietību gaida ne tikai latvieši, bet arī mūsu lietuviešu un igauņu kaimiņi. 20. un 21.jūlijā Salacgrīvā norisināsies festivāls Positivus, kura lielo atbalstītāju vidū ir arī Inbox.lv.

Bez festivāla organizatoru piedāvātās programmas Inbox.lv komanda sagatavojusi Jums jaukus un oriģinālus pārsteigumus. Jūs patīkami pārsteigs mūsu fotostūrītis, kas izskatīsies kā skatuve ar īstiem mūzikas instrumentiem. Varam galvot, ka katrs no Jums ir vēlējies iemēģināt roku ģitāras, bungu vai vijoles spēlē. Mēs Jums piedāvāsim šo iespēju – iemiesoties populāras Jūsu iemīļotā muzikālā žanra mūzikas grupas tēlā.

Taču tas vēl nav viss! Bez profesionālas fotogrāfijas, kura Jums būs pieejama Inbox Foto sadaļā, visas fotogrāfijas piedalīsies konkursā par galveno balvu – izbraucienu ar šiku jahtu un pusdienām 10 cilvēku kompānijai.

Lai uzvarētu, Jums tikai jāatrod sava fotogrāfija Inbox Foto albumā „Positivus”, jānosūta saite uz to draugiem un jāsavāc pēc iespējas vairāk “Man patīk” balsojumu.

Tāpēc, kad būsiet festivālā, kopā ar draugiem meklējiet Inbox telti “Zvaigžņu skatuve” un piedalieties!

Uz tikšanos Salacgrīvā 20. un 21.jūlijā!

Sīkāks konkursa apraksts

Šis ieraksts tika publicēts Preses relīzes. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.