Inbox Foto – jauna uzlabota versija


jūlijs 17,2012

Inbox Foto ir lielākā foto glabātuve Latvijā. Tajā ievietoti jau 14 miljoni fotogrāfiju un ik mēnesi to lieto vairāk nekā 220 000 Latvijas iedzīvotāju. Tā kā Inbox Foto var lietot, izmantojot Inbox lietotāja vārdu un paroli, pāriešana no Inbox e-pasta uz Inbox Foto ir viena klikšķa attālumā.

Inbox Foto galvenās priekšrocības ir vienkāršība un funkcionalitāte – viss ir ērti un saprotami. 2012. gadā produkts Inbox Foto tika atjaunināts, lai tā lietošanu Jums padarītu vēl parocīgāku un saprotamāku.

Kopumā tika veikti vairāk kā 20 dažādi uzlabojumi, taču mēs vēlamies uzsvērt galvenos, kas varētu būt noderīgi un interesanti gan jau esošajiem, gan arī topošajiem Inbox Foto lietotājiem.

  1. Uzlabota bilžu augšupielādes funkcija, kas tagad ļauj vienlaicīgi augšupielādēt daudz vairāk fotogrāfiju. Papildināts saraksts ar failu formātiem, kurus iespējams saglabāt Inbox Foto – pašreiz tiek uzturēta arī Arhīva saglabāšana.
  2. Ir veikti būtiski jaunievedumi fotogrāfiju aplūkošanas funkcijās- izveidota jauna slaidrāde, navigācija starp fotogrāfijām kļuvusi ērtāka un saprotamāka.
  3. Palielināts fotogrāfiju apstrādes instrumentu un bildēm piemērojamo efektu klāsts, sniedzot Jums vēl plašākas iespējas apstrādāt un uzlabot savas bildes. Tagad varat mainīt fotogrāfiju spilgtumu, kontrastu un krāsu piesātinājumu, piemēram, krāsainu fotogrāfiju pārvēršot melnbaltā vai piešķirot tai retro izskatu.
  4. Pieejami arī tādi efekti kā fotogrāfijas kvalitātes uzlabošana, pagriešana un sarkano acu efekta samazināšana. Nebaidieties izmantot efektus un eksperimentēt ar fotogrāfijām! Atcerieties, Jums vienmēr ir iespēja atgūt oriģinālu attēlu.
  5. Ir uzlabota fotogrāfiju augšupielādes sistēma – tagad to paveikt var vēl ātrāk un vienkāršāk, tikai ar vienu peles klikšķi.

Par pārējām veiktajām izmaiņām vairāk varat uzzināt šeit:
http://company.inbox.lv/index.php/2012/06/inbox_post_10

Priecāsimies par Jūsu fotogrāfijām Inbox Foto!

Šis ieraksts tika publicēts Preses relīzes ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.