Inbox Games lietotāju skaits mēnesī ir pārsniedzis 330 000 lietotāju


jūlijs 19,2012

Pati populārākā Inbox portāla sadaļa ir Inbox Games un šobrīd to ik mēnesi apmeklē vairāk kā 330 000 Latvijas iedzīvotāju.

Rūpējoties par mūsu pastāvīgajiem lietotājiem, katru piektdienu piedāvājam 8 jaunas mini spēles. Inbox Games Jūs varat atrast vairāk kā 2000 dažādu mini spēļu par jebkuru tēmu – action, galda spēles, sporta spēles, lomu spēles, mīklas, puzles, kā arī piedzīvojumu, sacensību un simulāciju spēles.

Jau vairāk kā gadu portālā ir atrodama „Online” spēļu sadaļa, kurā Jūs varat spēlēt interesantas stratēģiskās un sporta spēles ar draugiem visā pasaulē. Online spēles piedāvā Baltijā pazīstamie online spēļu ražotāji, populārākie no tiem – AmberGames un MondoGames.

Ņemot vērā spēļu skaitu šajā sadaļā, mēs varam apgalvot, ka Inbox Games – tas ir vislielākais bezmaksas spēļu portāls Latvijā. Ja Jūs apmeklēsiet sadaļu Inbox Games pirmo reizi, iesakām pievērst uzmanību populārākajām spēlēm, kas atrodas sadaļas labajā pusē – tās jauniem apmeklētājiem parasti izraisa vislielāko interesi. Šobrīd vispopulārākā spēle ir Bubble Shooter, kas ir savdabīgs „stresa noņēmējs”. Šī spēle ir spēlēta jau vairāk kā 23 miljons reižu!!! Pievienojieties arī Jūs!

Šis ieraksts tika publicēts Preses relīzes ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.