Meklēšanas un filtru realizācija Inbox Files sistēmā


augusts 30,2012

Šī gada augustā produkts Inbox Files tika papildināts ar diviem jauninājumiem. Pirmkārt, produktā ir parādījusies meklēšanaa funkcija, kas strādā uzreiz ar visiem Jūsu profila failiem. Lai atrastu failu, nemaz nav nepieciešams ievadīt visu tā nosaukumu. Rezultatīvai meklēšanai pietiek ievadīt nosaukuma daļu, nemaz nav svarīgi, vai tas būtu faila nosaukuma sākums vai vidus – atrasti tiks visi iespējamie varianti ar norādīto kombināciju. Neaizmirstiet, ka meklēšanu ir ērti izmantot arī gadījumā, kad nepieciešams atrast visus Jūsu profilā saglabātos konkrēta formāta failus.

Otrais mūsu produkta papildinājums ir speciāls filtrs, kas rāda visu publiski pieejamo failu sarakstu Jūsu profilā. Filtrs darbojas neatkarīgi no tā, kurā direktorijā atrodas fails. Šāda iespēja tika realizēta pēc mūsu lietotāju lūguma ar nolūku padarīt failu piekļuves pārvaldīšanu vēl ērtāku un uzskatāmāku.

Gribētos pievērst uzmanību kādai šā filtra īpatnībai – ienācot šajā filtrā un uzbraucot ar peles kursoru uz kāda faila, kreisajā pusē esošajā mapju kokā automātiski tiek izgaismota mape, kurā patlaban atrodas izvēlētais fails.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.