Pareizrakstības pārbaude un jauna vēstuļu šķirošana – Inbox Mail


septembris 25,2012

Inbox.lv komanda vienmēr rūpīgi pēta lietotāju sūtītos ieteikumus un komentārus, lai ieviestu uzlabojumus, kas padarīs darbu ar mūsu produktiem vēl vienkāršāku un ērtāku. Pēdējo divu nedēļu laikā tika paveikti nelieli produkta Inbox Mail uzlabojumi.

Chrome un Mozilla pārlūkprogrammu lietotājiem, rakstot tekstu jaunā vēstulē, sāka darboties automātiska pareizrakstības pārbaude. Kura valoda tiks pārbaudīta pēc noklusējuma, pārlūks nosaka pats, tāpēc, ja Jūs vēlaties mainīt valodu (piemēram, pāriet no angļu valodas uz latviešu vai krievu), būs nepieciešams mainīt pārlūkprogrammas uzstādījumus. Vairāk lasiet sadaļā Inbox Help.

Ērtākai šķirošanai un vēstules meklēšanai pēc adresāta mēs esam veikuši izmaiņas šķirošanas lauciņā „No”. Patlaban vēstules tiek šķirotas pēc nosūtītāja vārda. Agrāk vēstules lauciņā „No” tika šķiroti pēc nosūtītāja e-pasta, kas bieži vien maldināja mūsu lietotājus.

FCKeditor tika paveikti tehniskie uzlabojumi. Pateicoties šīm izmaiņām, ir izzuduši vairāki dialoga logi, kas apgrūtināja lietotāju darbu teksta informācijas kopēšanā jaunas vēstules rakstīšanas brīdī.

Ceram, ka šīs nelielās izmaiņas padarīs Jūsu darbu Inbox Mailā vēl ērtāku!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.