Inbox Foto – autora pārkārtošana


oktobris 1,2012

Kā jau tika solīts, mēs esam izstrādājuši un palaiduši fotogrāfiju „manuālās pārkārtošanas” funkcionālu, kas tehnisko iemeslu dēļ kādu laiku nebija pieejams Inbox Foto produktā.

Tagad, aplūkojot citu lietotāju fotogrāfijas, papildus standarta pārkārtošanas veidiem varēs izmantot jauno – ar nosaukumu „Autora”. Ja tā tiks izvēlēta, fotogrāfijas tiks izkārtotas tieši tādā secībā, kādā to būtu vēlējies albuma īpašnieks. Tas varētu noderēt tiem, kas vēlas pasniegt savu portfolio vai izvieto reportāžas no kādas notikumu vietas kādā „noteiktā leņķī”.

Izmantot šo pakalpojumu varēs katrs fotogrāfiju autors. Šim nolūkam ieejiet albumā un augšējā izvēlnē izvēlieties punktu „Pārkārtošana”. Jums nospiežot uz šī punkta, atvērsies logs ar šā albuma fotogrāfijām. Logā ar peli pārvietojiet un izkārtojiet savus foto, lai panāktu nepieciešamo secību. Pabeidzot kārtošanu, neaizmirsiet nospiest pogu „Saglabāt”, kas atrodas zem viszemākās fotogrāfiju rindas.

Sava darba rezultātus Jūs varēsiet aplūkot, izvēloties punktu „Mana” no šķirošanas veidu saraksta. Savukārt citiem lietotājiem šā pārkārtošanas veida nosaukums būs „Autora”.

Tas arī viss. Ceram, ka arī nākotnē varēsim iepriecināt Jūs ar noderīgiem un vienkāršiem uzlabojumiem.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.