Drīzumā iznāks Inbox.lv e-pasta mobilā versija


oktobris 4,2012

Pēc vairāku mēnešu intensīva darba, Inbox.lv e-pasta mobilā aplikācija tuvojas izstrādes beigu fāzei. Šobrīd tā pāriet no alfas uz beta versiju, kad arī Inbox.lv lietotāji varēs sākt aplikācijas iemēģināšanu. Mobilā versija būs pieejama gan Android (caur GooglePlay store), gan Iphone (App Store) viedtālruņu īpašniekiem.

Līdz ar straujo dzīves ritmu, elektroierīces ieņem aizvien nozīmīgāku lomu mūsu ikdienā. Saskaņā ar TNS veiktā pētījuma datiem šī gada maijā, aptuveni 12% Latvijas interneta lietotāju pieslēdzas tīklam caur viedtālruni.

2012. gada janvārī tika uzsākta Inbox.lv mobilās aplikācijas izstrāde, un pēc deviņu mēnešu intensīva darba tā tuvojas noslēgumam. Strādājot ar IMAP tehnoloģijām, šis process ieilga, toties e-pasta drošība ir krietni paaugstināta. Inbox.lv e-pasta mobilajā aplikācijā būs pieejams viss nepieciešamais tās pilnvērtīgai izmantošanai: iespēja saņemt, rakstīt un sūtīt e-pastus, apvienot tos dažādās mapēs, kā arī sinhronizēt kontaktus.

Gaidīsim Jūsu komentārus un priekšlikumus mūsu e-pastā feedback@inbox.lv. Jūsu viedoklis ir svarīgs – pateicoties tam, Inbox.lv e-pasta mobilā aplikācija būs tieši tāda, kādu vēlēsieties!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.