Inbox.lv pasta dienests ir pieejams arī televizoros LG SMART TV!


novembris 2,2012

Ar 2012. gada 1. novembri Latvijas e-pasta dienests Inbox.lv kopā ar kompāniju LG Electronics palaiž pirmo pasta aplikāciju pasaulē SMART televizoriem – INBOX.

INBOX – tas ir Inbox Mail pasta serviss, kas jau šodien ir pieejams LG televizoros un ietver sevi visu nepieciešamo darbam ar e-pastu. Aplikācija ļauj aplūkot pastkastes saturu, rakstīt vēstules, atbildēt uz saņemtām vēstulēm, pārsūtīt ziņojumus un darīt daudz ko citu, tai ir vienkāršs darba interfeiss, līdz ar to, lai strādātu ar šo aplikāciju, Jums nebūs vajadzīgas papildu zināšanas vai pieredze.

Kompānijas SIA „Inbokss” galvenais mērķis šā projekta izstrādē bija vēlme piedāvāt portāla Inbox.lv lietotājiem vēl vienu jaunu veidu, kā piekļūt e-pastam – savā televizorā, guļot uz dīvāna un skatoties savus iemīļotākos raidījumus un filmas.

Lai uzsākt lietot Inbox.lv e-pastu, televizorā LG SMART TV nepieciešams izvēlēties INBOX aplikāciju un ieiet paskastē (ievadot lietotāja vārdu un paroli). Tālāk Jūs automātiski nonāksiet mapē „Ienākošie”, kur būs redzams vēstuļu saraksts. Apaļa zila piktogramma blakus vēstulei nozīmē, ka šī ir jauna, vēl neizlasīta vēstule. Papildus tam neizlasīto vēstuļu skaitu izvēlētajā mapē varēs redzēt augšā (iekavās). Pārslēgties no vienas mapes uz otru varēs ar pogu izvēlnē “Folders” (“Mapes”). Lietošanas ērtībai un ātrumam ir paredzēts arī filtrs – tikai neizlasīto ziņojumu attēlošana. Lai atbildētu vai uzrakstītu jaunu vēstuli, pastāv pogas „Reply” („Atbildēt”) vai „Compose” („Izveidot”), kas atrodas ekrāna apakšā.

Šā projekta palaišanas ideja atskanēja jau 2011. gada beigās, taču Inbox.lv komanda uzsāka tā izstrādi tikai šāgada rudenī. Pilnīgai realizācijai vajadzēja divus mēnešus, lai fināla testēšana tika veiksmīgi paveikta, un INBOX aplikācija kļuva pieejama visiem 2011.-2012. gada izlaiduma LG televizoru lietotājiem visā Latvijas teritorijā.

Iespējams, ka televizors vēl nav kļuvis par pilnvērtīgu komunikācijas līdzekli, taču ceram – tiem, kas tikko sācis vai jau aktīvi izmanto SMART TV iespējas, INBOX aplikācija būs noderīga un vajadzīga, ļaujot Inbox.lv lietotājiem vienmēr uzturēt sakarus ar saviem paziņām un draugiem, pat neatraujoties no televizora. Kompānijas LG Electronics preses relīze ir pieejama šeit.

Inbox Mail pasts – vēl ērtāks un tuvāks Jums!


Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.