Ar “Inbox” atbalstu hokejisti ceļā uz Sočiem


februāris 13,2013

“Inbox” lietotāji var pamatoti justies piederīgi Latvijas hokejistu panākumiem Olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā un ceļazīmes izcīnīšanā uz 2014. gada olimpiskajām spēlēm Sočos, jo “Inbox” bija viens no Latvijas Hokeja federācijas informatīvajiem atbalstītājiem.

Lai izcīnītu ceļazīmi uz 2014. gada olimpiskajām spēlēm Sočos, Latvijas valstsvienībai bija jāizcīna pirmā vieta četru komandu turnīrā. Medijos šis turnīrs jau nodēvēts par šī gada svarīgākajām Latvijas hokeja spēlēm. Jā, protams, būs vēl pasaules čempionāts Somijā, vēl arī “Dinamo Rīga” sezonas noslēguma spēles, taču – kas gan sportistiem un līdzjutējiem var būt vēl svarīgāks par olimpiskajām spēlēm…

“Inbox” lietotāji nevarēja nepamanīt “Inbox” reklamētos mudinājumus Latvijas hokeja līdzjutējiem doties uz “Arēna Rīga”, lai klātienē uzmundrinātu Latvijas valstsvienību. Savukārt “Inbox” reklāma bija manāma gan “Arēna Rīga” hokeja laukuma apmalēs, gan arī reklāmas pauzēs uz lielā ekrāna.

“Mēs ļoti vēlējāmies palīdzēt Latvijas hokeja izlasei, tāpēc ar reklāmām mudinājām “Inbox” lietotājus piepildīt “Arēna Rīga”, lai līdzjutēju atbalsts celtu mūsu hokejistus spārnos un palīdzētu viņiem izcīnīt ceļazīmes uz Sočiem,” gandarījumu pauž “Inbox” valdes priekšsēdētājs Andris Griķis.

“Inbox” un Latvijas Hokeja federācija sadarbojas jau ilgstoši. Atgādinām arī, ka “Inbox” vārdā ir nosaukta viena no Latvijas iecienītākajām ledus arēnām. Turklāt šis nav pirmais gadījums, kad “Inbox” sniedz nopietnu atbalstu olimpisko spēļu kontekstā – pirms pieciem gadiem “Inbox” sponsorēja Pekinas olimpisko spēļu translāciju Latvijas Televīzijā.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.